Şahinbey’de ana sınıfı öğrencileri ve kursiyerlerden sergi

featured
Şahinbey'de ana sınıfı öğrencileri ve kursiyerlerden sergi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şahinbey’de ana sınıfı öğrencileri ve kursiyerlerden sergi

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Mehmet Tekerlek Sosyal Tesisi kursiyerleri ve ana sınıfı öğrencileri kendi yaptıkları eserleri sergiledi.

Şahinbey Belediyesine bağlı Mehmet Tekerlek Sosyal Tesisi’ndeki kursiyerler yılsonu sergilerini açmanın mutluluğunu yaşıyor. Kursiyerler yıl boyu eğitimini aldıkları bölümlerde öğrendikleri ve yaptıkları eserleri sergilediler. Tesiste ayrıca ana sınıfı öğrencilerinin kendi el becerileri ile yaptıkları eşyalar vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Mehmet Tekerlek Sosyal Tesisinde eğitim alan Sibel Özcan kurstaki imkan ve ortam sayesinde üniversiteyi kazandığını ifade ederek, “Mehmet Tekerlek Sosyal Tesisinde Tel Kırma Eğitimi alıyorum. Sosyal tesiste aldığım eğitimle kendimi geliştirdim. Üniversite sınavlarına hazırlanarak üniversiteye başladım. Psikolojik olarak çok kötü olduğum dönemlerde kurslarda gördüğüm eğitimlerin bana önemli faydaları oldu. Buradaki aile ortamı o zorlu süreçleri daha çabuk atlatmamı sağladı. Bizlere bu imkânı sunan Başta Mehmet Tahmazoğlu başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Serpil Yakan, kendisine olan özgüvenini Mehmet Tekerlek Sosyal Tesisi’nde kazandığını ifade ederek; “Mehmet Tekerlek Sosyal Tesisi’nde terzilik kursuna geliyorum. Burada aldığım eğitimlerle evde kullanmadığım malzemelerden çocuklarıma elbiseler yaptım. Kursa gelmeden önce içine kapanık bir yapım vardı. Bu kursa gelip, kendime yeni bir çevre edindikten sonra bu sorunumu da yenmiş oldum. Kendime olan özgüvenimi kazandım. Bizlere bu imkanı sunan Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve hocalarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sosyal tesise gelerek dikiş nakış öğrendiğini ve aile ekonomisine katkıda bulunduğunu aktaran Hülya Polat “Mehmet Tekerlek Sosyal Tesisi’nde dikiş nakış kursunda eğitim aldım ve evdeki kullanılmayan kumaşlardan çocuklarıma elbiseler yapabiliyorum. Onların ihtiyaçlarını daha az maliyetle karşılayabiliyorum. Burada aldığım eğitimler bana çok şeyler kattı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şahinbey’de ana sınıfı öğrencileri ve kursiyerlerden sergi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin