ŞAMPİYON, POLİS GÜCÜ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞAMPİYON, POLİS GÜCÜPolisgücü Spor Kulübü Hokey Takımı sezonu Şampiyon olarak kapattı. Aldığı galibiyetlerle sezonu şampiyon olarak kapatan Polisgücü sezon içinde 47 puan alarak şampiyonluk kupasını evine götürmeyi başardı.


Türkiye Süper Ligi Salon Hokey Şampiyonası 2012-2013 sezonunda Polisgücü Spor Kulübü Hokey Takımı 2012 yılı Aralık ayı içerisinde Kırıkkale ilinde düzenlenen ve toplam 10 takımın katıldığı 1.Etap Türkiye Süper Ligi Salon Hokey Şampiyonasında 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak grubu 23 puanla tamamladı.

,2013 yılı Şubat ayı içerisinde Bolu ili Mengen ilçesinde toplam 10 takımın katıldığı 2. Etap Türkiye Süper Lig Salon Hokey Şampiyonasında ise 8 galibiyet ve 1 yenilgi alarak grubu 24 puanla tamamlayarak toplamda 47 puanla Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.
Türkiye Süper Ligi Salon Hokey Şampiyonasında şampiyon olan Polisgücü Spor Kulübü Hokey Takımı şampiyonluk kupasını Bolu Milletvekili Fehmi KÜPÇÜ’nün elinden aldı. Diğer dereceye giren takımların kupalarını Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık KARAKAN ve Mengen Kaymakamı Hayri ZORLU verdi.
ŞAMPİYON, POLİS GÜCÜ

Polisgücü Spor Kulübü Hokey takımı bu başarısı ile 2013 yılı Mayıs ayında Slovakya’da yapılacak olan Avrupa Kulüpler Açık Alan Hokey Şampiyonası ve 2014 yılında düzenlenecek Avrupa Salon Hokey Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.
İl Emniyet Müdürü Ömer AYDIN, Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Hokey Takımının Türkiye Süper Ligi Salon Hokey Şampiyonasını birinci sırada tamamlayarak şampiyon olmasından dolayı memnun olduğunu, ülkemizi Avrupa’da temsil edecek olmasından dolayı gurur duyduğunu, başta kulüp başkanı Hilmi TÜTÜNCÜLER olmak üzere emeği geçen herkesi ve sporcularımızı gönülden kutladığını belirterek, başarılarının devamını diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞAMPİYON, POLİS GÜCÜ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin