ŞAMPİYON POLİSGÜCÜ!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞAMPİYON POLİSGÜCÜ!Gaziantep Polis Gücü Çim Hokey takımı 2.Etap müsabakalarda şampiyon olmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gaziantep Polis Gücü Çim Hokey takımı 25-29 Haziran 2013 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Büyük Erkekler Süper Lig 1.Etap Şampiyonasında 9 müsabaka yapmış, bunlardan 8 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 25 puan toplayıp müsabakaları 1.sırada bitirerek Büyük Erkekler Süper Lig 1.Etap şampiyonluğunu elde etti. Ayrıca 17-21 Mayıs 2013 tarihinde Slovakya’da düzenlenen Avrupa Erkekler Kulüp Şampiyonası Challenge III Turnuvasında ülkemizi Avrupa’da temsil ederek Finlandiya, Danimarka ve Bulgaristan’ı yenerek büyük bir başarıya imza atmayı başaran Polisgücü ülkemizin ve şehrimizin onuru olmayı başardı.

Polis Gücü Çim Hokey takımı Büyük Erkekler Süper Lig 1.etap Şampiyonasında rakip takımlara 49 gol atıp rakip fileleri havalandırırken kendi kalesinde 3 gol gördü. Önümüzde ki günlerde Türkiye Çim Hokeyi Federasyonunun belirleyeceği tarihte 2.Etap karşılaşmalarında mücadele edecek olan Polisgücü Çim Hokey takımı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ömer AYDIN Polisgücü’nün elde ettiği bu başarı ve şampiyonluklardan gurur duyduğunu, takımın gelecekteki başarılarının devamı için her zaman yanlarında olduğunu belirterek, bu başarılarda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞAMPİYON POLİSGÜCÜ!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin