Şampiyonlar Ligi şampiyonu sezona galibiyetle başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şampiyonlar Ligi şampiyonu sezona galibiyetle başladı

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı sezonun ilk maçında kendi evinde ağırladığı Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Engelli Ampute Kulübü’nü 4-0 mağlup ederek, lige galibiyetle başladı.
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı sezonun ilk maçını evinde Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Engelli Ampute Kulübü’nü ile oynadı.
Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan Şahinbey Ampute Futbol Takımı karşılaşmanın tamamında adeta bir futbol resitali sergiledi. Mavi-beyazlı ekip karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün götürdüğü maçı 14 ve 26. dakikada Abderraouf, 42’nci dakikada Richard ve 45’nci dakikada Barış’ın attığı golle 4-0 gibi net skorla kazanmasını bildi.

“Takımızı tebrik ediyorum”
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, “Öncelikle yeni sezonun Ampute Süper Lig’in tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı olarak yeni sezonda da hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Sezonun ilk maçını kendi evimizde Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Engelli Ampute Kulübü ile oynadık. Karşılaşmayı kaliteli oyuncularımızın ortaya koyduğu başarılı oyunla maçı 4-0 gibi net bir skorla kazanmasını bildik. Ben her iki takımı da sahada da ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyor oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Aldığımız bu galibiyeti de Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na armağan ediyoruz” dedi. Gaziantep Sağlık

Şampiyonlar Ligi şampiyonu sezona galibiyetle başladı
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şampiyonlar Ligi şampiyonu sezona galibiyetle başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin