SANKO MAKİNA SOMALİ’DE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SANKO MAKİNA SOMALİ’DETürk Kızılayı’nın, Somali’ye göndereceği 77 iş makinası içinde, Sanko Makina tarafından satışı ve üretimi yapılan Doosan ve MST marka iş makinaları ve yine Doosan marka forkliftler de bulunuyor.

Proje kapsamında kullanılacak olan iş makinaları Somali’nin başkenti Mogadişu’nun yeniden inşasında kullanılacak. İş makinalarının yanı sıra Somali’ye yiyecek yardımı da yapılacak. Buna göre Türk Kızılayı önderliğinde bugün Mersin Limanı’ndan Somali’ye 77 adet iş makinası ve yiyecek gönderildi.

Yaklaşık bir yıldır insani yardım operasyonlarının devam ettiği Somali’de kalıcı konutların oluşturulması ve başkentin yeniden inşası kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de teknik desteğiyle ortaya çıkan projelerin hayata geçmesi için iş makinalarına ihtiyaç duyulduğu bildirildi.

Sanko Makina tarafından satışı ve üretimi yapılan 16 adet yerli ve yabancı üretim iş makinası ve forklift yedek parça ve aksamları ile birlikte Somali’ye gönderildi. Bu çerçevede Mersin limanında düzenlenen törene Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar’ın yanı sıra, Sanko Makine adına Bölge Müdürü Mehmet Zahid Camurdan, Kamu Satışları Müdürü Hakan Saral ve İş Geliştirme Müdürü Raşit Özgül hazır bulundu.

SANKO MAKİNA SOMALİ’DE
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SANKO MAKİNA SOMALİ’DE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin