SANKO’da “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” Etkinliği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SANKO’da “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” Etkinliği

SANKO Üniversitesi Hastanesi İç Hastalıkları / Tıbbi Onkoloji Kliniği Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında etkinlikler düzenledi. Gaziantep Haber

Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Mustafa Yıldırım ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem Nuray Sever Tıbbi Onkoloji Kliniğinde yatan ve kemoterapi ünitesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, pembe karanfil sundu.

Hastanede kurulan stantta ise Tıbbi Onkoloji Kliniği Eğitim Hemşiresi Büşra Kısacık, kendi kendine meme muayenesi, Diyetisyen Sena Erek, kanser ve beslenme ilişkisi, Fizyoterapist Mürşide Mantar, kanser ve egzersiz ilişkisi, Tümör Konseyi Sekreteri Biyolog İsmail Kaşoğlu ise erken tanının önemi konusunda hasta, hasta yakınları ve personele bilgi verdi.

Stantta ‘Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nın anlamını sembolize eden pembe kurdeleler ve pembe maskeler dağıtılarak, kemoterapi ünitesi pembe balonlarla süslendi. Gaziantep Sağlık

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SANKO’da “Meme Kanseri Farkındalık Ayı” Etkinliği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin