SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE YARIŞACAKLAR!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE YARIŞACAKLAR!GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP’li Akif Ekici, yerel seçimlerdeki rakibi AK Parti Milletvekili Fatma Şahin’i AK Parti il binasında ziyaret etti.

Birbirine başarı dileyen her iki başkan adayı, seçim çalışmalarının seviyeli bir ortamda gerçekleşeceğini belirterek “seçim sürecini seviyeli, kaliteli, birbirine saygılı, ahlaka uygun olarak geçirmek istiyoruz” dedi.

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici’ye ziyaret kapsamında CHP Milletvekili Mehmet Şeker, İl Başkanı Mehmet Gökdağ ve CHP yöneticileri eşlik etti.

Şahin, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek,  “ Akif Bey geçen milletvekillik döneminde de Gaziantep için beraber çalıştığımız sevdiğimiz bir arkadaşımız. Ortak yönümüz bu ülke ve bu şehir için hayırlı işler yapabilmektir. Hepimiz bir aileyiz ve bu şehir için güçlerimizi birleştiriyoruz. Gazi şehrin bu konu da diğer illerimize örnek olması lazım! Biz birbirimizi bu güne kadar hiç kırmadık ve şehir menfaati dendiği zaman partiler üstü çıkabildik ve bu çok önemli çünkü bu şehir bizim beşiğimiz oldu mezarımız olacak. Farklılık bir zenginliktir ve saygı gerektirir ve biz ekip olarak bunun gayreti içerisinde olduk. Biz birbirimizle hizmette, projede, hayırda ve güzellikte yarışmamız lazım! Sandıktan çıkacak sonuca hepimizin saygısı sonsuz. Tabii her parti daha çok oy almak için çalışacak. Bunu yaparken saygı ve sevgi çerçevesinde yapacağımızı umuyorum. Geldiğiniz için CHP’li arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE YARIŞACAKLAR!“TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYAN HERKESE MİNNETTARIM”

CHP’nin adayı Akif Ekici ise Fatma Şahin’le aynı duyguları paylaştığını ve seçim çalışmalarının kırıcı olmadan yapılması konusunda duyarlı davranılacağını söyleyerek Gaziantep’e hizmet eden herkese minnettar olduklarını dile getirdi.  Ekici, “Bu şehirde yapılması gereken bazı şeyler yapılmadı veya eksik yapıldı. İşte biz yapılmayanları yapmak için geliyoruz. Gerçekten iddialı projelerimiz var. Bu projelerimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Hep birlikte ‘Dünyada Türkiye, Türkiye’de Gaziantep’ diyerek yola çıktık. Bu söylemimizi gerçekleştirmek için şehrimizi daha ileriye taşımak istiyoruz. Ben bu zamana kadar Gaziantep için taş üstüne taş koyan herkese minnettarım emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz diyoruz ki eksikler var eksikleri gidereceğiz, yanlışları düzelteceğiz. Gaziantep için hepimiz tek yumruğuz. Gaziantep’i güler yüzlü, yaşanabilir bir şehir haline getireceğiz. Önemli projelerimiz var ve bu projeleri gerçekleştirmek istiyoruz. Dünyada Türkiye, Türkiye de Gaziantep sloganıyla yolumuza devam ediyoruz ve bunu herkese göstereceğiz. Seçim sürecini; seviyeli, kaliteli, birbirine saygılı, ahlaka uygun olarak geçirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından tokalaşarak hatıra fotoğrafı çektiren, büyükşehir adayları bir birine başarılar diledi.


SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE YARIŞACAKLAR! ile f100003473025117

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE YARIŞACAKLAR!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin