SEÇKİN KOLEJİ’NİN İL BİRİNCİLİĞİ TESCİLLENDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SEÇKİN KOLEJİ’NİN İL BİRİNCİLİĞİ TESCİLLENDİ2012 LYS sınavında Türkiye 13.sü, il 1.si olan Özel Seçkin Fen Lisesi öğrencisi Merve Can, velisi ve Özel Seçkin Fen Lisesi İdarecileri 26 Temmuz 2012 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Ekrem Serin’e ziyarette bulundular.

Yapılan ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Ekrem Serin Merve Can’ı başarısından dolayı tebrik ederek, bundan sonraki eğitim öğretim hayatında başarılar diledi. Ayrıca Gaziantep’in böyle başarılı öğrencilere ihtiyacı olduğunu belirterek Gaziantep’in LYS’deki başarısını arttırmak için göreve geldiği günden bu yana önemli çalışmalar yaptığını; fakat bazı sorunların hala devam ettiğini bu nedenle de çalışmaların uzun vadede sonuç vereceğini söyledi. Eğitim sorunlarının konuşulduğu ziyaret iyi dilek ve temennilerle son buldu.

SEÇKİN KOLEJİ’NİN İL BİRİNCİLİĞİ TESCİLLENDİ

MERVE CAN’A BÜYÜK ÖDÜL ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NDEN

2012 LYS sınavında Türkiye 13.sü, il 1.si olan Özel Seçkin Fen Lisesi öğrencisi Merve Can’ın il 1.si olduğu İl Milli Eğitim Komisyonu tarafından da tescil edilerek Şahinbey Belediye Başkanı Sn. Mehmet Tahmazoğlu’nun LYS Gaziantep 1.sine vaat ettiği arabanın Merve Can’a verileceği belirtildi.

Ödülün 28 Temmuz 2012 tarihinde yapılacak törenle Gaziantep Valisi Sn.Erdal Ata tarafından Özel Seçkin Fen Lisesi öğrencisi Merve Can’a verileceği bilgisine ulaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SEÇKİN KOLEJİ’NİN İL BİRİNCİLİĞİ TESCİLLENDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin