SEÇKİN KOLEJİ LYS BAŞARISI GURURLANDIRDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

seckin-lys-koleji2015 LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) sonrasında, tercihlerini yapan Özel Seçkin Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencileri, kazandıkları üniversitelerdeki bölümler ile göz doldurdular.

Özel Seçkin Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi, 23 Temmuz tarihinde açıklanan LYS sonuçları ile üniversiteye yerleştirmede yine bekleneni gerçekleştirdi ve mezun olan öğrencilerini hayal ettikleri bölümlere girmelerini sağladı.

Özel Seçkin Okulları 12.sınıf öğrencilerinin üniversiteye yerleşme oranı % 95

 

2015 LYS Sonuçlarına göre, Özel Seçkin Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencileri; 4 Tıp Fakültesi, 8 Hukuk, 1 Odyoloji, 11 Mühendislik, 6 Mimarlık, 1 Mütercim Tercümanlık, 1 Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, 1 Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, 2 Psikoloji, 1 Beslenme ve Diyetetik, 4 İktisat, 4 İşletme, 2 Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, 3 Uluslararası İlişkiler, 2 Sınıf Öğretmenliği, 1 Çeviri Bilimi, 2 Kimya Öğretmenliği, 2 Dış Ticaret, 2 Uluslararası Ticaret ve Lojistik, 1 Uluslararası Ticaret ve İşletme, 1 Halkla İlişkiler ve Reklamcılık gibi istedikleri üniversitelerde istedikleri bölümlere yerleştiler.

Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi Okul Müdür Vekili Bahattin Avanaş, “LYS’ de alınan bu başarı ve öğrencilerimizin aldığı yüksek puanlar bizleri çok mutlu etmiştir. Öğretmenlerimizin olağanüstü çabaları, öğrencilerimizin sistemli – disiplinli çalışmaları ve velilerimizin büyük özverileri bu başarıyı getirmiştir. Yüksek puanlar alarak, Türkiye’nin saygın üniversitelerine yerleşen bizlerin gurur kaynağı olan öğrencilerimizi kutluyor ve onları mutlulukla geleceklerini çizmeleri için üniversitelerine uğurluyoruz.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SEÇKİN KOLEJİ LYS BAŞARISI GURURLANDIRDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin