SEÇKİN KOLEJİ, MEZUNLARINA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SEÇKİN KOLEJİ, MEZUNLARINA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTIÖzel Seçkin Koleji ve Fen Lisesi mezunları, okullarının Anatolian Otel’de düzenlediği “Mezuniyet Balosu” ile unutulmaz bir gece yaşadılar.

Özel Seçkin Koleji, Anadolu ve Fen Lisesi 12. sınıf mezunlarını, Anatolian Otel’de düzenlediği balo ile uğurlarken, tüm öğrencilerine de unutulmaz bir geceyi hatıra bıraktı.

Düzenlenen baloya, Özel Seçkin Koleji Kurucu Temsilcisi, Kurucuları, İdarecileri, öğretmenleri, velileri ve öğrenciler katıldı. “Mezuniyet Balosu”, öğrencilerin meşaleler arasında sahneye girmesi ve toplu fotoğraf çektirmeleri ile başladı. Ardından, Özel Seçkin Koleji Eğitim Danışmanı Olcay Çaydam’ın açılış konuşması ile devam etti. Çaydam,                    “ Bugün 2011–2012 eğitim öğretim yılı Özel Seçkin Okulları’nın Anadolu Lisesi 9. Fen Lisesi 4. Dönem mezunlarını uğurlamak adına toplanmış bulunuyoruz. Biten eğitim öğretim hayatımızın sadece belli bir dönemidir. Hayatın büyüklüğü karşısında göreceli de olsa kısa sayılabilecek ve içindeyken göz açıp kapayıncaya kadar geçen bu dönemin içine neler sığdırdınız. Eğer bir şeyi hatırlarken hem gözleriniz doluyor hem de gülümsüyorsanız orada gerçekten dolu dolu yaşanmışlık vardır.

Lise dönemi gerçekten çok özeldir. Sevgili gençler, süre bakımından kapsadığı yerin çok ötesinde bir öneme sahip olan bir dönemi geride bıraktınız. Bu zaman diliminde birçok başarılı projelere, ödüllere ve derecelere imza attınız. Bu başarılarınızda sizlere emeği geçen tüm kurucularımıza, yöneticilerimize, öğretmenlerimize bu imkanları sundukları için teşekkür ederiz.

SEÇKİN KOLEJİ, MEZUNLARINA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Bizler sizleri etkin, akılcı ve bilimsel değer yargılarına sahip; cumhuriyetçi birer gençler olarak uğurluyoruz. Gereğini yapacağınıza inancım tamdır. Ülkenin size ihtiyacı olduğuna gerçekten inanınız. Gideceğiniz okullarda kendinizin yanı sıra bizleri, ailenizi ve ideal Türk gencini de temsil ettiğinizi unutmayınız.

Hepinizin gözlerinden öperken yolunuz açık şansınız bol olsun. Dedi.

Ardından tüm öğrenciler sahneyi doldurarak, eğlencelerine danslarla devam ettiler. Öğrenciler daha sonra öğretmenlerini de dansa kaldırarak, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilediler.

Gecenin ilerleyen saatlerinde “SEÇKİN MEZUNİYET PASTASI” nın öğrenciler tarafından kesilmesi ile coşku dolu anlar yaşandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SEÇKİN KOLEJİ, MEZUNLARINA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin