Seçkin Koleji’nde coşkulu kutlama

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Seçkin Koleji, 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının açılışını AKM Konferans Salonunda düzenlenen törenle pasta keserek kutladı.

Özel Seçkin Koleji, kuruluşunun 21. yılı olan 2015-2016 Eğitim- Öğretim yılının ilköğretim haftasının ilk gün programını Özel Seçkin Koleji Kurucuları, idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin katıldığı bir programla kutladı. Tören okul bahçesinde İstiklal Marşı okunması ile başladı. 1.sınıfların 10.yıl marşı eşliğinde Türk Bayraklı uçan balonlarını havaya bırakmalarının ardından İlkokul öğrencilerinin hazırladıkları ilköğretim haftası kutlamalarını izlemek üzere AKM salonuna geçen veliler büyük bir coşku ve heyecanla öğrencileri izlediler.

Program, Özel Seçkin Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Korkut Özkeleş’in açılış konuşması ile başladı. Özkeleş, “Yurttaşlığın en önemli sınavının verildiği ilköğretimde çocuklarımıza her şeyden önce bir yaşam biçimi olarak demokrasiyi öğrtmeli ve özümsemelerini sağlamalıyız. Ancak üreten ve yaşama doğrudan katılan insanların mutlu olabileceği gerçeğini unutmamalı, çocuklarımızın yaşamdan tat almalarını sağlamalıyız. Sevgili öğrenciler,, evinizden sonra değerli vakitlerinizi ayıracağınız yuvanız açıldı. Önemli olan saatleri,günleri ve yılları lehinize işletebilmektir. Sizi bu geleceğe hazırlayan iyi niyetli çabaları boşa çıkarmayınız. Çok çalışınız. Okulunuzu, öğretmenlerinizi çok seviniz.” dedi.

1.sınıfların “Doğa” şarkısını söylemeleri ve 4.sınıfların modern dans gösterisi ile devam eden program pasta kesilmesi ile alkışlar arasında son buldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Seçkin Koleji’nde coşkulu kutlama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin