SEÇKİN KOLEJİNDE KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLANDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SEÇKİN KOLEJİNDE KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLANDIÖzel Seçkin Kolejinde, 14–20 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Kutlu Doğum Haftası” münasebetiyle Peygamberimizi Anma ve Anlama Programı düzenledi.

Özel Seçkin Koleji AKM Konferans Salonunda düzenlenen program İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ile başladı. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hayati Ak’ın günün anlam ve önemini belirten, Peygamber Efendimizi anlatan konuşmasının ardından, Özel Seçkin Anadolu öğrencilerinden Enes Korkmaz ve Burakcan Özaslan tarafından sunulan ney dinletisi ile devam etti.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni’nin anlatımlarıyla devam eden programın ardından Özel Seçkin Anadolu ve Fen Lisesi Okul Müdürü İsmail Hakkı Eser “Öğretmenimiz Peygamber efendimizin ilme, insana, çocuğa, kadın haklarına, dinler arası hoşgörüye vermiş olduğu değeri bizlerle paylaştı. Hazırladıkları güzel program için emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

SEÇKİN KOLEJİNDE KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLANDI
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SEÇKİN KOLEJİNDE KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLANDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin