Seçkin koleji’nden kitap kurtlarına ödül

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Seçkin Koleji’nde kitap okuma alışkanlığını kazandırma projeleri yeni eğitim öğretim yılında da devam ediyor.

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı başlangıcında öğrencilerin okuduğunu anlama ve anlatma becerisini geliştirmek, öğrencilere farklı bakış açıları oluşturmak, kitaplarla dost olmalarını sağlamak adına Özel Seçkin Koleji’nde ´´KİTAP KURDU´´projesi bu yıl da devam ediyor. Proje kapsamında okullarında her ayın kitap kurdu seçilerek ödüllendirilmektedir. Ekim ayı kitap kurdu 6.sınıf öğrencilerinden ‘’Sıla Yıldırım‘’ en çok kitap okuyan öğrenci seçilerek birincilik ödülünü almıştır.

Kitap okuma alışkanlığını en üst düzeye çıkarmak amacı ile düzenledikleri projeler hakkında görüş bildiren Özel Seçkin Koleji İlköğretim Müdürü Korkut Özkeleş, kazanan öğrencilere ödüllerini verirken kitap okumanın hayatın her alanında ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgulayarak, “Kitap Okumak hayata farklı açılardan bakmamıza yardımcı olur, düşünceleri olgunlaştırır, stresi azaltır, bilgi dağarcığımızı ve kelime hazinemizi zenginleştirir, anlama gücümüzü ve konuşma yeteneğimizi kuvvetlendirir, genel kültürümüzü artırır, etkin ve etkili bir insan olmanın yollarını açar, toplumsal ilişkilerimizin kalitesini artırır.”dedi ve projeye katılan öğrencilere teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Seçkin koleji’nden kitap kurtlarına ödül

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin