Şehit polislerin kimlikleri belli oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da, zırhlı polis aracının geçişi sırasında terör örgütü PKK mensuplarınca yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polislerin kimlikleri belli oldu. Acı haber şehit polislerin baba ocağına ateş düştü.

Diyarbakır’da, zırhlı polis aracının geçişi sırasında terör örgütü PKK mensuplarınca yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis memuru Mustafa Nohut’un (47) Kırıkkale, Nuri Yazanel’in (38) Sivas, 4’üncü Sınıf Emniyet Müdürü ve Özel Hareket Şube Müdürü Ahmet Kabukçu’nun Denizli’de ki baba ocaklarına ateş düştü.

Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki evinde oğlunun şehadet haberini alan anne Münevver Nohut’u yakınları ve komşuları teskin etmeye çalıştı. Sinir krizi geçiren anne Nohut’a sağlık görevlileri müdahale etti. Evli ve iki çocuk sahibi olan Nohut’un Ankara’da görev yaptığı ve 1 ay önce geçici görevle Diyarbakır’a görevlendirildiği öğrenildi.

ŞEHİT ATEŞİ SİVAS’A DÜŞTÜ

Diyarbakır’daki polis aracına saldırında şehit düşen polis memuru Nuri Yazanel’in (38) Sivas’taki evinde yas var. Polis memuru Yazanel’in, 14 yaşında Yusuf adında bir oğlu olduğu, 2012’den beri Sivas İl Emniyet Müdürlüğünde görev yaptığı, bir süre önce geçici görevle Diyarbakır’a gittiği öğrenildi.
Şarkışla’daki öğretmen kızlarının yanında kalan şehidin annesi Latife ile babası Davut Yazanel’e de acı haber verildi.
BABA YÜREĞİ DAYANAMADI

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde, zırhlı araca düzenlenen bombalı saldırıda yaşamını yitiren üç polisten 4’üncü Sınıf Emniyet Müdürü ve Özel Hareket Şube Müdürü Ahmet Kabukçu’nun şehit haberi baba ocağı Denizli’yi yasa boğdu. Eşi ve üç çocuğu Ankara’da ikamet eden şehit Kabukçu’nun haberini hasta yatağında alan 83 yaşındaki babası Kamil Kabukçu fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı.
Diyarbakır Silvan’daki saldırıda şehit olan üç çocuk babası Özel hareket Şube Müdürü Ahmet Kabukçu’nun Ankara’da görev yaptığı ve bir süre önce geçici görevlendirmeyle Diyarbakır’a gittiği öğrenildi.
Şehit Kabukçu Ankara’daki evine de haberin duyulmasının ardından ateş düştü. Komşularının ve yakınlarının akınına uğrayan evde yakılan ağıtlar yürekleri dağladı. Şehit emniyet müdürünün oturduğu binaya Türk bayrağı asıldı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehit polislerin kimlikleri belli oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin