ŞEHİT VE GAZİLER ASLAN’I ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞEHİT VE GAZİLER ASLAN’I ZİYARET ETTİGaziantep Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulu Başkanı Turgay Buğa  ve Yönetim Kurulu üyeleri  İl Jandarma Alay Komutanı  J.Kd.Albay  Adnan Arslan’ı  Makamında ziyaret etti.

Gaziantep Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Turgay Buğa, kendilerine yakın ilgi gösteren İl Jandarma Alay komutanı Albay Adnan Arslan’a plaket vererek, Dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İl Jandarma Alay Komutanı Albay Adnan Arslan’da kendilerine nezaket ziyaretinde bulunan Dernek başkanı ve yöneticilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Buğa , Şehit ve Gazi Ailelerinin birçok sıkıntısı olduğunu, bu sıkıntıların bir an evvel çözüme kavuşması gerektiğini, dernek olarak Şehit ve Gazi ailelerinin sorunlarını çözüme kavuşturmak için bu derneği kurduklarını belirtti. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından plaket takdimi yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİT VE GAZİLER ASLAN’I ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin