Şehit yakınları ve gaziler iftar yemeğinde buluştu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

valilik-gaziantepGaziantep Valiliği tarafından şehit yakınları ve gaziler ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de aralarında bulunduğu 3 bin 500 kişiye iftar yemeği verildi.

Gaziantep Üniversitesi Stadyumunda düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, şehit yakınları, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile büyük bir aile sofrasında bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Yerlikaya, “ Şehitlerimizin şefaatini üzerimizden hiç eksik etmesin. Ramazan bereketi üzerimizde, birliğimiz, beraberliğimiz artsın, hiçbir zaman eksilmesin. Kardeşliğimiz daim olsun” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, oruçla sabrın, yoksulluğun, açlığın ne demek olduğunun hissedildiğini belirterek şunları söyledi: “Ramazan aynı zamanda mektep, bir medeniyet. Akşam orucumuzu açtığımız zaman şükrediyoruz. Yoksulluğu gidermek için hep birlikte ne kadar gayret etmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Veren elin alan elden daha hayırlı olduğuna bütün yüreğimizle inanıyoruz. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ anlayışının dünya barışı için, bölge barışı için ne kadar önemli olduğunu bize gösteriyor.”

İftar yemeğine, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Cemalettin Doğan, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ve Gaziantep Müftüsü Ahmet Çelik katıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehit yakınları ve gaziler iftar yemeğinde buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin