Şehitkamil AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz: “Biz her zaman davamızın emrindeyiz”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz: “Biz her zaman davamızın emrindeyiz”

AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Murat Çetin’e Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Sayın Cumhurbaşkanımıza şunu ifade ettim bizzat. “Sayın Cumhurbaşkanım, Biz dava adamıyız. Biz her zaman davamızın emrindeyiz” dedik. Murat Başkanımızın, İl Başkanı olarak ilan edilmesinden dolayı da çok büyük bir mutluluk duyduk. Başarılı olması için de Şehitkamil ailesi olarak, Şehitkamil teşkilatı olarak ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevine atanan Murat Çetin’i; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte ziyaret etti.

Önceki dönem AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ertuğrul Teymur’a emek ve hizmetleri için teşekkür eden AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin’e “hayırlı olsun” dileğini ileterek muvaffakiyet diledi.

RABBİM; BİRLİĞİMİZİ, BERABERLİĞİMİZİ DAİM ETSİN

Ziyarette konuşan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Rabbim, bu ziyaretimizi hayırlara vesile etsin. Başkanımıza, gıyabımızda sarf ettiği sözler için kendisine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. İl Başkanlığı mülakatına çağrılanlar içerisinde biz de vardık. Sayın Cumhurbaşkanımıza şunu ifade ettim bizzat. “Sayın Cumhurbaşkanım, Biz dava adamıyız. Biz her zaman davamızın emrindeyiz” dedik. Ve bu noktada Murat Başkanımızın, İl Başkanı olarak ilan edilmesinden dolayı da çok büyük bir mutluluk duyduk. Gurur duyduk. Çünkü Murat Başkanımız yıllardır kendisini tanırım, biz Gençlik Kollarında çalışırken kendileri ana kademede abilerimizdi. Oradan beri tanışırız. Çizgisi düz olan, dürüst, işini düzgün yapan bir kişiliğe sahip. Onun için kendisine bu çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. Başarılı olacağından kesinlikle eminim. İnşallah başarılı olması için de Şehitkamil ailesi olarak, Şehitkamil teşkilatı olarak ne gerekiyorsa yapacağız. Bunu da buradan ilan ediyorum. Biz, Rıdvan Başkanımızla birlikte teşkilat, belediye, belediye meclis üyeleri, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ana kademe, yönetim kurulu üyelerimizle çok güzel bir birlik, beraberlik ortamı kurduk elhamdülillah. Rıdvan Başkanımızın kucaklayıcılığı, duruşu çok önemliydi. Allah razı olsun. Ben gençlik kollarında çalıştığım dönem, kendisi ana kademede İl Başkan Yardımcımızdı. Ta o dönemden beri yapısını da bilirim. Her zaman bize örnek olmuştur. Çalışmalarıyla bize destek olmuştur. Bize bu noktada ciddi katkısı vardır. Başkanımıza başarılarının devamını

diliyorum ve teşekkür ediyorum. Rabbim; birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Aramıza; fitne, fesat sokmak isteyenlere müsaade etmesin.”

GAZİANTEP’İ DAHA YUKARIYA HEP BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ

Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu sözleri kaydetti:

“Hayırlı ve uğurlu olsun Başkanım. Rabbim, hayırlı hizmetlere vesile kılsın. Bir elin nesi var? İki elin sesi var. Biz birlikte beraber olduğumuz müddetçe Allah’ın izniyle Gaziantep’i daha yukarıya hep birlikte taşıyacağız. Ben, tüm Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, Meclis Üyesi arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Hakikaten birlik, beraberlik içerisinde çok şükür Türkiye’de örnek olacak bir yönetim anlayışını hep birlikte devam ettiriyoruz. Eğer ortada bir iş varsa herkes buna omuz vermeye çalıştı. Çok şükür son dönemdeki yönetim anlayışıyla birlikte bir sistematik ve düzen kuruldu. Bu hiyerarşik yapı içerisinde de çok şükür başarılar geldi. Çalışacağız. İnşallah uyum içerisinde bu memlekete hep birlikte hizmet edeceğiz. Şimdiden Sayın Başkanımızın şahsında, oluşacak yönetim kurulunu şimdiden tebrik ediyorum.”

EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE VEREREK BİRLİKTE BU DAVA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, şu açıklamada bulundu:

“Göreve başladıktan sonra 3 Bakanımızı art arda misafir ettik. Rıdvan Başkanımız ile AK Parti’nin kuruşundan beri beraberiz. Rıdvan Başkanımız, gerçekten çok güzel eserler inşa etti, etmeye de devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile birlikte yapımı tamamlanan D.T. Şehitkamil Sahnesi’ni inceledik. Vizyon ve örnek bir proje yapılmış. Rıdvan Başkanımız, yaptığı işlerde kaliteye ve sürdürülebilirliğe çok önem veriyor. Başkanımız, ekibiyle birlikte; kültür, sanat, spor, eğitim, planlı kentleşme gibi birçok konuda çok önemli projelere imza attı. Başkanımızın yaptığı projeler, bizlere gurur kaynağı oluyor. Mehmet Başkanımız ile de çok uzun zamandır tanışıyoruz. Gençlik Kolları Başkanlığı döneminden bu yana kendisini tanıyorum. Dürüstlüğü ve çalışkanlığı, başarılı yönetim anlayışına yansıyor. Bundan sonraki süreçte de el ele, gönül gönüle vererek birlikte bu dava için çalışacağız. AK Parti ailesi, çok güçlü bir yapıya sahiptir. Bugünden sonra da Başkanlarımız ile birlikte Meclis Üyelerimiz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ile Gaziantep aşkıyla çalışmayı sürdüreceğiz.”

Şehitkamil AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz: "Biz her zaman davamızın emrindeyiz"

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehitkamil AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz: “Biz her zaman davamızın emrindeyiz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin