ŞEHİTKAMİL ALT YAPIDA ÜÇÜNCÜ ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞEHİTKAMİL ALT YAPIDA ÜÇÜNCÜ ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTIŞehitkamil Belediyespor Kulübü 2012-2013 Futbol Sezonunda U 19 ve U 17 kategorilerinin ardından U 16 kategorisinde de şampiyonluk ipini göğüsledi. Alt Yapıda üçte üç yapan yeşil – siyahlı kulübün altın kramponları,  Gaziantep’i TFF 16 yaş altı Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.

TFF Gaziantep U 16 Ligi Play Off maçında, İl Özel İdare Spor Kulübünü 2-0’lık skorla geçerek şampiyonluğunu ilan eden Şehitkamil Belediyespor U 16 Futbol Takımında büyük sevinç yaşanıyor. 30 Mayıs – 2 Haziran 2013 tarihlerinde Şanlıurfa ilinde gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonasında Gaziantep’i temsil edecek olan yeşil – siyahlı kramponların teknik sorumlusu Yılmaz Akçay, Türkiye Şampiyonası öncesinde yaptığı değerlendirmede; “ 2012- 2013 Futbol Sezonunda kulübümüzün U 19 ve U 17 kategorilerinde elde etmiş olduğu şampiyonluklara U 16 Kategorisinde bir yenisini daha eklemenin büyük mutluğu içerisindeyiz. Sezona başladığımız ilk günden itibaren ligi zirvede tamamlayabilmek adına futbolcularımızla birlikte azimle çalıştık ve hedefimize ulaştık. Ancak, şimdi önümüzde daha büyük bir hedef var,  o da Türkiye Şampiyonasında başarılı sonuçlar elde ederek üst turlarda ilimizi başarıyla temsil etmek. Umut ediyorum ki yönetimimizin ve sevenlerimizin büyük desteği ile bu hedefe de ulaşırız” dedi.

ELDE EDİLEN BAŞARILAR SİSTEMLİ ÇALIŞMALARIN GÖSTERGESİ…

2012-2013 Futbol Sezonunda Alt Yapıda rakiplere kupa bırakmayan yeşil – siyahlı kulübün başkanı Musa Yıldız,  elde edilen başarıların sistemli çalışmaların ürünü olduğunu ifade etti. Başkan Yıldız açıklamasında “ Günümüz futbolunda profesyonel kulüpler bile alt yapı organizasyonunda sıkıntı yaşarken, ekiplerimizin üç kategoride şampiyonluklar elde ederek ilimizi Türkiye Şampiyonlarında temsil etmiş ve edecek olması memnuniyet verici. Elde edilen sonuçlar başarının tesadüf olmadığının en büyük göstergesi. Kulübümüz çatısı altında faaliyet gösteren tüm branşlarda Şehitkamil Belediye Başkanımız ve kulübümüzün onursal başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu’ndan aldığımız büyük destekle sistemli bir ilerleyişimiz mevcut. Sporcularımızla, teknik ve idari ekiplerimizle, yönetimimizle büyük bir aileyiz, gerek bu sezon gerekse de ilerleyen yıllarda bu başarılı organizasyon meyve vermeye ve kulübümüz şampiyonluklar elde etmeye devam edecektir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİTKAMİL ALT YAPIDA ÜÇÜNCÜ ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin