ŞEHİTKÂMİL TAEKWONDO OKULU AÇIYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞEHİTKÂMİL TAEKWONDO OKULU AÇIYOR

Şehitkâmil Belediyesinin spor alanında yaptığı çalışmalar ve yenilikler tüm hızıyla devam ediyor. Daha önceki dönemlerde açtığı spor merkezleriyle her bölgede binlerce bayan’a spor yaparak sağlıklı kalma imkânı sağlayan Şehitkâmil Belediyesi, çocuk ve genç yaştaki sporcu adaylarını da unutmadı. Göreve geldiği günden bu yana neredeyse her ay bir sosyal tesisi halkın hizmetine sunan Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu sporcuların da yılın her anında faydalanabilecekleri spor okullarını ilçenin bir çok farklı bölgesinde arkası arkasına açmaya devam ediyor.

BİNLERCE SPORCU TAEKWONDO İLE BULUŞACAK

Son dönemde uzak doğu sporlarına yaptığı yatırımla başarıdan başarıya koşan Şehitkâmil Belediyespor Kulübü, bu alanda önümüzdeki sezonlarda da idealı işler çıkartacağa benziyor. Şehitkâmil Belediyespor kulübü taekwondo baş antrenörü ve Türk Milli Taekwondo Takımı alt yapı sorumlusu Cuma Tabur; “ Bu güne dek çalışmalarımızı Şehitkâmil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezinde gerçekleştiriyorduk. Ancak Şehitkâmil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun sporu tabana yayma ve 7’den 70 herkese spor alışkanlıkları kazandırma projesi kapsamında Gazikent ve Aydıntepe bölgelerine açılan taekwondo spor okullarıyla artık ilçe genelinde daha fazla sporcuya ulaşma imkânı bulacağız.  Halkımızın hizmetine açılacak yeni spor okulları özellikle yaz aylarında okulların kapanmasıyla birlikte bir sosyal ve sportif etkinlik arayışı içinde olacak olan çocuk ve genç grubu için büyük fırsat. Ben gerek bu spor okullarından faydalanacak kursiyerlerimiz ve velilerimiz,  gerek Türkiye Taekwondo Federasyonu adına branşımıza verdikleri destekten ötürü başta Şehitkâmil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve değerli ekibine teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

HEDEFİMİZ SPORTİF BAŞARIYLA BİLİKTE SPOR KÜLTÜRÜ OLUŞTURMAK

İl genelinde amatör spor branşları olarak tabir edilen salon sporlarında elde edilen derecelerin memnuiyet verici olduğunu belirten Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Şehitkâmil Belediyesi olarak hedeflerinin ilçe genelinde yaygın bir spor kültürü oluşturmak olduğunu bu hedef kapsamında 7’den 70’e çocuğu, genci yaşlısı, bay, bayan herkese uygun bir sportif etkinlik oluşturduklarını belirtti. Başkan Fadıloğlu; “Bayanlarımız için ilçenin bir çok farklı bölgesinde faaliyetlerine devam eden 12 bayan spor merkezimiz, futbol sever gençler için 3 ayrı bölgede futbol okulumuz, salon sporlarıyla ilgilenen halkımız için 9 ayrı branşta spor okullarımız devam ediyor.
Şimdi bunlara Gazikent ve Aydıntepe bölgelerine yenilerini ekliyoruz. Bunların yanı sıra gerek parklarımızın içinde gerekse de Dülük Mesire Alanı gibi bölgelerde yürüyüş ve koşu parkurları yapıyoruz. Yüzme havuzumuz ise çok kısa bir zaman diliminde hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Ben “ spor yap sıhhat bul sözünü” hatırlatarak tüm halkımızı spor yapmaya davet ediyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİTKÂMİL TAEKWONDO OKULU AÇIYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin