ŞEHİTKÂMİL U 19 TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 2.TURU HEDEFLEDİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞEHİTKÂMİL U 19 TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 2.TURU HEDEFLEDİTürkiye Futbol Federasyonu Gaziantep U 19 Ligini namağlup şampiyon olarak tamamlayarak U 19 Kategorisi Türkiye Şampiyonasında 1.Tura katılmaya hak kazanan Şehitkâmil Belediyespor da hedef yenilmezlik serisini sürdürerek 2.tura yükselmek.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 2.KEZ FİNAL OYNAMAK VE 2.TURA KATILMAK İSTİYORUZ

2012- 2013 Futbol Sezonu Gaziantep U 19 Liginde üstün bir performans göstererek,  rakiplerini seri ve farklı galibiyetlerle geçen yeşil – siyahlı genç kramponların yeni hedefi, Gaziantep’i Türkiye Şampiyonasının 2.turunda temsil edebilmek. 9-12 Mayıs 2013 tarihleri arasında Mersin ilinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasının birinci ayağında, bir birinden idealı kulüplerle yeşil çimler üzerinde mücadele edecek olan Gaziantepli şampiyonların teknik patronu Taner Özaykut hedeflerinin 2.Tur olduğunu ve takım halinde bu hedefe inandıklarını belirtti.  Özaykut, Mersin de gerçekleştirilen kura çekiminin ardından yaptığı açıklamada “Adana, Kahramanmaraş, Mersin ve Malatya illerini şampiyon olarak tamamlayan ve doğrudan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan ekiplerle 2. tura katılabilmek adına mücadele edeceğiz. Takım olarak bir kez daha şampiyonluğa inandık. Umut ediyorum ki geçen yıl finalde kıyısından döndüğümüz şampiyonluğu bu kez elde eder ve sezonun başından itibaren bizlere büyük destek veren Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na, Kulüp Başkanımız ve yönetimimize bir şampiyonluk hediyesi daha veririz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİTKÂMİL U 19 TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 2.TURU HEDEFLEDİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin