Şehitkamil’de basketbol altyapısında büyük başarı

featured
Şehitkamil'de basketbol altyapısında büyük başarı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilciliği organizasyonunda gerçekleştirilen Kulüpler Arası U12 Kategorisi Basketbol İl Birinciliği Müsabakalarında, Şehitkamil Belediye Spor Kulübü sezonu 4 kupayla tamamladı. 2022-2023 sezonunda, erkekler kategorisini şampiyonlukla tamamlayan yeşil-siyahlı kulübün B Takımı ise 4.’lük kupasının sahibi oldu. Kızlar kategorisinde ise 2 takımıyla ödül kürsüsü sevinci yaşayan Şehitkamilli sporcular, gelecek yıllar için şampiyonlukların en büyük adayı olduklarının sinyallerini verdiler.

Parkede önümüzdeki 8 yılın takımları hazır

Basketbol altyapısında üst üste gelen başarıların ardından değerlendirmelerde bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, potanın dev adamlarını ve perilerini kutladı. Başkan Fadıloğlu, açıklamasında şu sözleri kaydetti:

“Basketbol Akademimizde oluşturduğumuz sporcu gelişim modeliyle önümüzdeki 8 yılın yarışmacı takımları hem kızlar hem de erkekler kategorisinde hazır durumda. Bu sezonu özellikle alt yaş gruplarında başarıyla tamamlayan ve sezonu şampiyonlukla taçlandıran tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi yürekten kutluyorum. U10 yaş grubundan başlayarak U18 yaş grubuna kadar, her kategoride en az 2 takımla müsabık faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bu da 500’ün üzerinde bir yarışmacı sporcu havuzunun oluşmasını sağlıyor. Yaz ve kış spor akademilerimizde, temel eğitim gruplarında eğitim gören sporcularımızı da değerlendirdiğimizde, bu sayı her yıl 2 bin kişinin üzerine çıkıyor. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm antrenörlerimize ve evlatlarını bizlere emanet eden değerli sporcu velilerimize teşekkür ediyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehitkamil’de basketbol altyapısında büyük başarı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin