Reklam
  1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Şehitkamil’de Skandal: 21 Ton Bozuk Gıda İmha Edildi

Şehitkamil’de Skandal: 21 Ton Bozuk Gıda İmha Edildi

Şehitkamil'de Skandal: 21 Ton Bozuk Gıda İmha Edildi
Şehitkamil'de Skandal: 21 Ton Bozuk Gıda İmha Edildi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil’de Skandal: 21 Ton Bozuk Gıda İmha Edildi

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen geniş çaplı denetimlerde, bir işletmede tam 21 ton son tüketim tarihi geçmiş ürün ele geçirildi. Piyasaya sunulmaya hazır ürünler, büyük bir titizlikle imha edildi.

Şehitkamil Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, halkın sağlığını tehdit eden unsurlarla kararlı bir şekilde mücadele etmeye devam ediyor. Sıkı denetimlerle halk sağlığını tehdit eden birçok işletmede tonlarca ürün yakalayan ekipler, yine büyük bir başarıya imza attı.

21 TON ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ

Reklam

Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ortaklığında gerçekleştirilen denetimlerde Merveşehir’de bir işletmede inceleme yapıldı. Denetimlerde işletmenin deposunda bulunan muhtelif markalara ait bisküvi, çikolata, şeker, kruvasan ve jelibon gibi  ürünlerin son tüketim tarihinin geçtiği ve ambalaj bütünlüğünün bozulduğu belirlendi.  Yapılan kontrollerde  toplamda 21 ton ürünün son  tüketim tarihinin geçtiği tespit edildi.

İşletme hakkında işlem başlatan ekipler, ele geçirilen ürünleri titizlikle imha etti.

HALK SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, halk sağlığını bozacak hiçbir şeye imkan vermeyeceklerini belirterek, “Halkımızın sağlığı her şeyden önce gelir. Vatandaşlarımızın güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşması bizim temel görevimizdir. Denetimlerimiz hem rutin hem de ihbarlara dayalı olarak sürdürülüyor. Bugün ulaştığımız bu tablo, denetimlerin ne kadar hayati olduğunu bir kez daha gösterdi. 21 ton tarihi geçmiş ürünün piyasaya sürülmesi durumunda çok ciddi sağlık sorunları yaşanabilirdi. Çok şükür ekiplerimizin özverili çalışmasıyla böyle bir ihtimali yaşamadık. Bizler denetimlerini artırarak, devam edeceğiz. Hemşehrilerimizden şüphelendikleri veya sağlığımızı tehdit eden işletmeleri bize bildirmelerini rica ediyorum” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

Gaziantep Haberler, Narkoz Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler bu sitede…

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şehitkamil’de Skandal: 21 Ton Bozuk Gıda İmha Edildi
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mahmood Coffee
Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.


Warning: Undefined variable $nonce in /home/u982890001/domains/narkozhaber.com/public_html/wp-content/themes/kanews/class/Util/Kai.php on line 223
KAI ile Haber Hakkında Sohbet