ŞEHİTKAMİL’DEN ŞEHİT MEHMET YALÇIN’A VEFA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kilis’in Elbeyli ilçesindeki karakola Suriye bölgesinde bulunan IŞİD terör örgütü tarafından ateş açılması sonucu şehit olan Astsubay Mehmet Yalçın Nane’nin ismi, Şehitkamil Belediyesi tarafından doğum yeri olan Arıl Mahallesi’nde bulunan Sosyal Tesise verilerek, sonsuza kadar yaşatılacak.

ŞEHİDİMİZİN İSMİ SONSUZA KADAR ANILACAK
IŞİD terör örgütü tarafından şehit edilen Astsubay Mehmet Yalçın Nane, son yolculuğuna memleketi Gaziantep’in Arıl Mahallesi’nde uğurlanmıştı. Şehitkamil Belediyesi, Şehit Mehmet Yalçın Nane’nin ismini yaşatmak adına, doğum yeri olan Arıl Mahallesi’nde bulunan Şehitkamil Belediyesi’ne ait Sosyal Tesise Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane ismi verildi. Böylelikle Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane’nin ismi sonsuza kadar yaşatılmış olacak. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hain saldırı sonucu üzüntülerini belirterek, “Geçtiğimiz günlerde IŞİD terör örgütü tarafından Kilis’in Elbeyli ilçesinde bulunan karakola düzenlenen hain saldırı sonucu şehit edilen Astsubay Mehmet Yalçın Nane’yi rahmetle anıyorum. Böyle bir saldırıyı düzenleyen IŞİD terör örgütünü lanetliyorum. Şehitkamil Belediyesi olarak, şehidimizin ismini sonsuza kadar yaşatmak adına doğum yeri olan Arıl Mahallesindeki Sosyal Tesisimize Şehit Astsubay Mehmet Yalçın Nane ismini verdik. Böylelikle şehidimizin ismi doğum yeri olan Arıl Mahallesi’nde daima anılacak. Ben tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar ve yakınlarına sabırlar diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEHİTKAMİL’DEN ŞEHİT MEHMET YALÇIN’A VEFA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin