ŞEKER, ÇÖZÜM İÇİN ADIYAMAN’DA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞEKER, ÇÖZÜM İÇİN ADIYAMAN’DACHP Gaziantep Milletvekili Dr. Mehmet Şeker, Ardahan, Kars, Iğdır, Van, Hakkari, Şırnak, Malatya, Adıyaman, Diyarbakır, Mardin, Bingöl, Muş, Şanlıurfa, Elazığ ve Tunceli’den oluşan Doğu Anadolu illeri ziyaret programına Adıyaman’dan başladı.

CHP’nin ‘Kürt Sorunu’na bakışını ve ‘Çözüm Süreci’ hakkındaki düşüncelerini aktarmak üzere milletvekilleri ve PM üyelerinden oluşan 8 kişilik heyetle Adıyaman’a giden Şeker burada önce il ve ilçe örgütleriyle bir araya geldi. Heyet daha sonra “Barış, Demokrasi ve Özgürlük” konulu bir toplantı düzenleyerek Adıyamanlılara, CHP’nin Kürt sorununa yönelik politikalarını anlattı. STK’lar, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıyla ilgili Şeker şunları söyledi: “Düzenlediğimiz toplantıya katılım ve ilginin yoğunluğu bizleri ziyadesiyle memnun etti. Çünkü Partimizin politikalarını her kesimden vatandaşımıza anlatma ve çok fazla sayıda Adıyamanlı vatandaşımızın görüşünü alma fırsatı yakalamış  olduk böylece… Bu toplantıda ve halkla buluşmalarımızda Gezi Parkı eylemleri, özgürlük talepleri, kalıcı barışın ve daha fazla demokrasinin yolları gibi konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Vatandaşın siyasi olarak da iktisadi olarak da iktidardan memnuniyetsizliğine şahit olduk.”

Adıyaman’dan sonra Malatya’ya geçecek olan heyet Doğu Anadolu bölge halkının nabzını hazırladıkları raporla Genel Merkeze yansıtacak.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞEKER, ÇÖZÜM İÇİN ADIYAMAN’DA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin