“Seksenbeş Dönümlük Arazi İçin GAZİANTEPSPOR’u Gözden Çıkardılar”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Seksenbeş Dönümlük Arazi İçin GAZİANTEPSPOR’u Gözden Çıkardılar”

Gaziantep 1.Asliye Hukuk Mahkemesi, dönemin kulüp başkanı Mutlu Özpineci’ye kulübün devredilmesi kararını verdi. Mutlu Özpineci; Gaziantepspor’un yüksek kat irtifaklı seksenbeş dönümlük arazi için batırılmak istendiğini, Gaziantepspor’un gasp edilmesine göz yummayacaklarını söyledi. “Seksenbeş Dönümlük Arazi İçin GAZİANTEPSPOR’u Gözden Çıkardılar””

Dönemin Gaziantepspor Kulübü Başkanı Mutlu Özpineci; “Gaziantepspor Kulübü Başkanı olarak kulübün içinde bulunduğu olumsuz durumu aşmak için olağanüstü genel kurul yapma kararı alarak gerekli süreci başlatmak üzere dernek karar defterini ilgililere teslim ettim. Ben gerekli sürecin işlediğini düşünürken dernek karar defterinin ilgisiz kişilerin eline geçtiğini, üyelerin ismi değiştirilmek ve karar defterinde tahribat yapılmak suretiyle asıl üyelere haber verilmeksizin olağanüstü genel kurul yapıldığını, kulübün tüm kadrolarının yasaya ve dernek tüzüğüne aykırı olarak değiştirildiğini öğrendim. Konuyla ilgili Gaziantep 1. Asliye Hukuk Mahkemesinde açmış olduğumuz dava sonucunda, 2017 sonrası kongrelerin geçersiz olduğu kararı çıktı ve şahsıma kulübün tekrar devri kararı verildi.

GAZİANTEPSPOR GASP EDİLMİŞTİR

Bizim yaklaşık 4 yıldır süren bir mücadelemiz vardı. Gaziantepspor Kulübü bazı insanlar tarafından gasp edilmiş, bir şebeke tarafından kulübe adeta çökülmüştür. Yaşanan durumu yargı sürecine taşıdık ve açmış olduğumuz davayı kazandık.

GAZİANTEPSPOR CAS’A GİDİYOR

Yüksek kat irtifaklı 85 dönümlük arazi için Gaziantepspor’u batırmak istiyorlar. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Almış olduğumuz mahkeme kararı ile UEFA nezdinde Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) başvuruda bulunacağız. CAS aracılığıyla Gaziantepspor’un haklarının verilmesini talep edeceğiz. Elimizde deliller ve belgeler var. Gaziantepspor rant uğruna bile bile batırıldı. Bu şehir ve yöneticileri ya yanımızda olacak ya da biz bu işin üzerine gideceğiz.

"Seksenbeş Dönümlük Arazi İçin GAZİANTEPSPOR'u Gözden Çıkardılar"

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Seksenbeş Dönümlük Arazi İçin GAZİANTEPSPOR’u Gözden Çıkardılar”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin