“Seksenler Evi” yakında hizmetinizde

featured
"Seksenler Evi" yakında hizmetinizde
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Seksenler Evi” yakında hizmetinizde

Gaziantep‘te hizmete açılacak olan Seksenler Evi Aile Çay Bahçesi harikalar diyarı tramvay durağı karşısında  yakında açılıyor.

Seksenli yıllarda kullanmış olduğumuz ancak şimdilerde antika olarak nitelendirdiğimiz bir çok ürünleri görme fırsatı bulacağınız Seksenler Evi Aile Çay Bahçesi size geçmişte yolculuğa çıkaracak.

“Nostaljinin tadını çıkarın”

Seksenler Evi Aile Çay Bahçesi işletmecisi İlhan Köklü, “yıllardır biriktirdiğim antikalarında sergileneceği işletmemizde bir çayın kırk yıllık anısı göreceksiniz” diyerek:  “Seksenler Evi Aile Çay Bahçesi sizi geçmişe götürecek. Çünkü yıllardır 1980 ve öncesine ait olan o dönemde kullanılan alet edevat ve ürünleri Ülkemizin değişik şehirlerinden ve bölgelerinden tek tek dolaşarak koleksiyonuma ekledim. Gazeteciyim ancak eski antika ürünlere karşı bir sempatim olmuştur yıllarca. Seksenler evinde de biriktirmiş olduğum koleksiyonları sergilemekten onur ve mutluluk duyacağım. En kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğimiz Seksenler Evi Aile Çay Bahçesi£ne tüm hemşehrilerimi beklerim. Kahve içerken nostalji tadında bir keyif yakalayacağınız işletmemizde aradığınız huzuru bulacak anılarınızı tazeleyeceksiniz” ifadelerini kullandı. Gaziantep Sağlık  

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“Seksenler Evi” yakında hizmetinizde

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin