Sema Albayram, “2023 yılında kadınların siyasi mücadelesi üstün gelecek”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sema Albayram, “2023 yılında kadınların siyasi mücadelesi üstün gelecek”

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Sema Albayram,üyesi olduğu Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneğini ziyaret etti.

Siyaset’te yönetim kabiliyeti güçlü, cesur kadınların olması gerektiğine vurgu yapan Sırakaya, “ Derneğimizden 3 ayrı siyasi partide üç ayrı arkadaşımızın listede olmasını arzu ediyoruz. Biz dernek olarak sadece üyemiz olan kadın adaylarımızı değil tüm aday adayı olan kadın aday adaylarımızın listelerde olmasını arzu ediyoruz. Sevgili dostum üyemiz Sema Albayram’da bu anlamda Gaziantep’in sevilen yüzü ve başarılı bir iş kadını listede olması bizi elbette sevindirecektir. Ben kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Albayram ise Kadına Şiddet yasasına dikkat çekerek, “Biz kadınlar olarak güç birliği yapmalıyız. Kadına Şiddet yasası kesinlikle desteklenmeli ve İstanbul Sözleşmesinin önemini idrak etmeliyiz. Kadınlar olarak hayatın her alanında çok mücadele veriyoruz. Siyasi mücadelemizde bunlardan biri. Bende hem şehrimize hem ülkeme hizmet etmek için yola çıktım. Değerli Başkanım Mezine Sırakaya’da eski bir Kadın Milletvekili Adayı olarak gönül verdiği partisinde mücadele verdi ve vermeye devam ediyor. Ben kendisine bize verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Hangi parti olursa olsun ben Kadın Adayları destekliyorum. Mecliste koltuk sayımız artmalı diyerek omuz omuza verdik. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’de bir kadın olarak siyasette mücadele veriyor. Ben de kendilerinin ve teşkilatımın teveccühü ile inşallah listede seçilebilecek yerde seçime girip kazanma şansını yakalarım. Ben tüm Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneğimiz üyelerine ve özellikle başkanımız Mezine Sırakaya’ya desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Albayram, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Biz nice zor şartların ve imkansızlıkların içerisinde Cumhuriyetimizin bizlere sunduğu fırsat eşitliğiyle bugünlere gelen köy kızlarıyız. Tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de yılmayan, yıkılmayan ve mücadeleden asla vazgeçmeyen Türk kadınlarıyız” sözünü hatırlatarak “Yılmadan bıkmadan yola devam edeceğiz dedi.

Kadın üyeler karşılıklı istişare ve görüş alışverişinin sonunda bir hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Sema Albayram kendi elleriyle yaptığı tabloyu Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Mezine Sırakaya’ya takdim etti.

SEMA ALBAYRAM KİMDİR?

1970 Yılında Gaziantep’te doğdu. İlk Orta ve lise tahsilini Gaziantep’te yaptı. İstanbul’da özel moda tasarımı eğitimi alarak tekstil sektörüne girdi. İş hayatına teknik lisede giyim bölümünde öğretmenlik yaparak başladı.1998 yılında kurduğu hastane ve endüstriyel giysiler üreten ASBA Tekstil’in sahibidir.Yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünü bitirerek yaptı. İkinci bir üniversite olarak Halen Sosyoloji Fakültesinde tahsiline devam etmektedir. Gaziantep’in kültürel değerlerinden biri olan kutnu kumaşının yaşatılmasına yönelik ciddi projelere imza atmıştır. Gaziantep ve havarisinde on bin kişilik bir nüfusa sahip olan, Kayıboyu Karakeçili aşiretinin Alibayramoğulları ailesine mensuptur. Gaziantep Lisesi Mezun ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi.

Kayı Boyu Karakeçili Alibayramoğulları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi. Gaziantep İpekyolu Kültür ve Spor Kulübü Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi. Kent Konseyi Sanayi ve Ticaret grubu üyesidir.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

Sema Albayram, “2023 yılında kadınların siyasi mücadelesi üstün gelecek”

Sema Albayram, “2023 yılında kadınların siyasi mücadelesi üstün gelecek”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sema Albayram, “2023 yılında kadınların siyasi mücadelesi üstün gelecek”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin