Sema Diler AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sema Diler AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı

Ak Parti’de siyasi hayatına başlayan Sema Diler, Ak Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı oldu.

Gaziantep Nizip doğumlu Sema Diler, Türkiye yüzyılının inşası mücadelesinde görev almak için Ak Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayı olduğunu söyledi.

Diler; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gireceğimiz 2023 genel seçimlerinde, Türkiye yüzyılının inşası mücadelesinde görev almak için yola çıkmış bulunuyorum. Türkiye için hemen şimdi, doğrusu Ak Parti sloganlarımızla sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçileceğinden şüphemiz yok. Ak Parti Gaziantep İl Kadın kollarında başladığım siyasi hayatıma şayet görev verilir, milletimiz de teveccüh gösterirse milletvekili olarak devam etmek istiyorum. Başta Gaziantep olmak üzere Türkiye’nin huzuru, bekası ve daha aydınlık yarınlar için yılmadan azimle her daim Türkiye’min çıkarları için hizmet etmeye hazırım. Kadınların siyaset sahnesinde daha fazla olması gerektiğine inanıyorum. Gaziantep’e katkı vermek benim için büyük bir onur ve şereftir. Haydi Gaziantep, başlasın Türkiye Yüzyılı” dedi.

Sema Diler Kimdir?

Gaziantep, Nizip doğumlu Sema Diler İlk, Orta ve Lise öğrenimini Gaziantep’te tamamladı. Çeşitli nedenlere üniversiteyi okuma fırsatı bulamadı. Mehmet Tan ile evli olan Sema Diler 1 kız çocuğu annesi. Basın sektörü dahil olmak üzere birçok sektörde çalışan Sema Diler hali hazırda ORGANIC WORLD A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi. Ak Parti Gaziantep İl Kadın Kollarında başladığı siyasi hayatını milletvekili olarak devam ettirmek istiyor.

Sema Diler AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sema Diler AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin