Şemdinli’den acı haber; 3 Şehit

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi kırsalında devam eden operasyonlar sırasında teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit oldu, 1 askerimiz yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Teröristlerin açtığı ateşle, Adana’lı  25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Seyfettin Orkun Çil ile Kahramanmaraş’lı  26 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Çam şehit düştü.

“Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz. Türk Silahlı Kuvvetleri asil Türk milletinden almış olduğu güç ile tüm terör örgütleriyle mücadelesine en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir.”

EL BOMBASI PATLADI 1 ASKER ŞEHİT OLDU

Öte yandan Şemdinli Derecik’te cephanelikte görevli Ankaralı 23 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Ferhat Muratoğlu, el bombasının kazayla patlaması sonucu şehit oldu. Patlamada 2 asker  yaralandı. Yaralı askerler tedavi altına alındı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Şemdinli’den acı haber; 3 Şehit

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin