Serin, Görme Engelli Öğrencileri Ziyaret Etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serin, Görme Engelli Öğrencileri Ziyaret Ettiİl Milli Eğitim Müdürü Ekrem SERİN GAP Görme Engeliler Okulunu ziyaret etti.  Okulda incelemelerde bulunan Ekrem SERİN görme engelli öğrencilerle bir süre sohbet etti. Göreve yeni başlayan okul müdürü Cengiz Temiz’e görevinde başarılar diledi.

GAP Görme Engeliler Okulunun da denetim ve incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem SERİN okulun daha iyi eğitim vermesi için yapılması gerekenler konusunda idarecilerle görüştü.

GAP Görme Engeliler Okulunu yeni atanan Cengiz Temiz’i ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem SERİN görevinde başarılı olmasını diledi. SERİN engelli olmanın insanların tercihi olmadığını ama okulda ki öğrencilerin azim ve kararlılıkla başarmayı tercih etiklerini belirti. İdareci ve öğretmenlere seslenen SERİN;  öğrencilerin toplumsal hayatta katılmaları için öz veri ile çalışmaları gerektiğini bu konuda büyük gayret göstermeleri gerektiğini söyledi.

Okulun ihtiyaçlarını yerinde gören Ekrem SERİN ve Şube Müdürü Hamdi ATAYETER görme engelli öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerle İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem SERİN arasında ki sıcak ve samimi sohbet dikkat çekti.

Serin, Görme Engelli Öğrencileri Ziyaret Etti
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Serin, Görme Engelli Öğrencileri Ziyaret Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin