SERTBARUT, ÇAĞDAŞ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SERTBARUT, ÇAĞDAŞ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU! “OKUMA BECERİLERİ” dersi kapsamında, Okulumuz Türkçe Öğretmeni Gülden Külte Aksoy tarafından düzenlenen etkinlikte değerli yazarımız MİYASE SERTBARUT öğrencilerle keyifli bir söyleşiye imza attı.

Okuma becerileri dersi; okuduğunu anlayan, yorumlayan, hayata sorgulayıcı bakabilen öğrenciler yetiştirmek amacıyla uygulamaya konulmuş ve öğrencilerin okuma alışkanlıklarına önemli katkılar sağlamıştır. Bu amaçla düzenlenen etkinliklerde öğrenciler çeşitli yazarlarla buluşma fırsatı yakalamış ve okumanın önemini bir kez daha kavramışlardır.

Ceyhan’da doğan Miyase SERTBARUT, Gazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi. Yazmaya radyo oyunlarıyla başladı ve edebiyatın çeşitli türlerinde birçok yapıt verdi.

Tuna’nın Büyülü Gemisi ve Kırmızı Kartal adlı iki öyküden oluşan dosyasıyla 2003 Tudem Edebiyat Ödülleri “ÖYKÜ” dalında birincilik kazandı. Sisin Sakladıkları adlı kitabıyla 2004” Tudem Edebiyat Ödülleri “roman dalında ikincilik, Kapiland’ın Kobayları adlı kitabıyla da 2006 Tudem Edebiyat Ödülleri ilk gençlik romanı dalında birincilik kazanmıştır.

SERTBARUT, ÇAĞDAŞ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU!

Yazara yoğun ilgi gösteren öğrenciler okudukları kitapların yazarı ile tanışmanın ve kitaplarını imzalatmanın mutluluğunu doyasıya yaşadılar.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SERTBARUT, ÇAĞDAŞ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin