SERVİS ŞOFÖRLERİ KİTAP OKUYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SERVİS ŞOFÖRLERİ KİTAP OKUYORÖzel Emine Nakıboğlu İlköğretim Okulu’nun öğrencilerini taşıyan servis şoförleri, her sabah 20 dakika kitap okuyarak, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün himayesinde hayata geçirilen ‘Türkiye okuyor’ kampanyasına destek veriyor.
Sadece öğrencilerin kitap okuyarak başladığı “ Türkiye Okuyor” kampanyasına artık öğrencileri taşıyan servis şoförleri de her sabah 20 dakika kitap okuyarak destek veriyor. Okul idaresi tarafından teşvik edilen okuma kampanyasına katılan 27 servis şoförü, kitap okuma zilinin çalması ile birlikte her sabah okul kütüphanesinde kitap okuyor. Eğitimin bir parçası olan servis şoförlerinin gündemi yakından takip edebilmeleri ve genel kültürlerini artırmaları için ayrıca günlük gazete ve dergi okuma imkânı da sunuluyor.
Okul Müdürü Süleyman Eski, okuma alışkanlığı kazandırılması ve artırılmasına yönelik başlatılan bu kampanya sayesinde her bir şoförün ortalama 5 kitap okuduğunu söyledi. Herkesin okuması için ellerinden geleni yaptıklarını bildiren Okul Müdürü Süleyman Eski, “Özellikle her sabah yapılan 20 dakikalık kitap okuma kampanyasına şoförlerimizin katılması bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Okul olarak bu tür çalışmalara devam edeceğiz. Okumayan kimse kalmasın.” dedi.
Uygulamadan bir hayli memnun olan şoförlerden Ökkeş Gecekuşu; Bu sayede 10 kitap okuduğunu ve kendisini geliştirdiğini, gündemi daha yakından takip etme fırsatı bulduğunu söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SERVİS ŞOFÖRLERİ KİTAP OKUYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin