Sinan Oğan, Musabeylilerin Fahri hemşerisi oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinan Oğan, Musabeylilerin Fahri hemşerisi oldu

ATA ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Tüm Musabeyliler Kalkınma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

ATA ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Tüm Musabeyliler Kalkınma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret ederek üyelik formu doldurdu ve Musabeylilerin fahri hemşerisi oldu.
Tüm Musabeyliler Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ökkeş Gün, ATA ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın derneklerini ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

MUSABEYLİLER ARTIK KIYMETLİ HEMŞERİMDİR

ATA ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan; “Türkiye’nin her tarafına gittim, her toplulukla görüştüm, Musabeyliler olarak bu candan karşılamanız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Sanki Musabeyli kardeşlerimiz bir Iğdırlıyı değil, Musabeyli de doğmuş başka bir yere gitmiş ve yıllar sonra Musabeyli’ye dönmüş bir kardeşinizi kucaklamış gibi sevgiyle kucakladınız. Bu kadar sıcak karşılama üzerine sizlere kıymetli hemşerilerim olarak hitap etmek istiyorum.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE DİYEBİLEN TEK LİDERİM

Bugün burada huzurunuzda Türkiye Cumhuriyetinin 13.Cumhurbaşkanı Adayı olarak bulunuyorum. Türkiye’de ki en büyük sürprizi biz yapacağız. Çünkü ben Türk Milletine ve Türk Milliyetçilerine güveniyorum. Tüm anketleri sizlerin desteği ile yerle bir edeceğiz. Ben biliyorum ki yıllarca bu davanın çilesini çekenler ilk defa Cumhurbaşkanı Adayı olarak bir Türk Milliyetçisi ismini görüp onu destekleyecektir. Dört tane aday içerisinde göğsünü gere gere Ne Mutlu Türküm Diyene diyebilen Sinan Oğan orada dururken, hiç birinizin eli Ne Mutlu Türküm Yazısını dağdan taştan sökene oy vermeye gitmeyecektir. 15 Mayıs sabaha yeniden dağa taşa Ne Mutlu Türküm Diyene yazısını yazacağız.

SİNAN OĞAN, YENİ GENÇ VE DİNAMİK BİR LİDERDİR

Biz birkaç tane farklı konuda diğer siyasetçilerden farklıyız. Birincisi Sinan Oğan köhne bir siyasetçi değildir. 20 sene bu ülkenin başında olup ta ben yapamadım diyen siyasetçilerden değil. Ya da 20 senedir bunlar iktidardayken 12 defa yenilip, 13.yenilgiye hazırlananlardan da değil. Sinan Oğan, yeni genç dinamik dünyayı bilen, siyaseti siyasetçiler gibi değil devlet adamı gibi yapan birisidir. Sinan Oğan’ın önündeki örnek Mustafa Kemal Atatürk’tür, Başbuğ Alparslan Türkeş’tir, Muhsin Yazıcıoğlu’dur.

 

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
4
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Sinan Oğan, Musabeylilerin Fahri hemşerisi oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin