Sinan Oğan, “Türk milletini sigortasız bırakmayın, güvencesiz bırakmayın”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinan Oğan, “Türk milletini sigortasız bırakmayın, güvencesiz bırakmayın”

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’a her gittiği yerde yoğun ilgi gösteren vatandaş “Oyumuz Sinan Oğan’a” diyor.

Türk Milliyetçilerinin adayı olarak yola çıkan Oğan’ın, gittiği her yerde izdiham ile karşılanması ve her ziyaretinin miting havasında geçmesi dikkat çekiyor.

Oğan, seçmenlere: “Her bir vatanseverin, her bir Türk milliyetçisinin, her bir Atatürkçünün seçimlerin en azından birinci turunda neden ATA İttifakına ve Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’a oy vermesi gerektiğini tane tane anlattık. Saatlerce şili konuşmaya, sayfalarca yazmaya gerek yok. Türk milleti gerçekleri görsün ve kararını ona göre versin. Seçimlerin ikinci tura kalacağı net bir şekilde ortadayken Türk milletinin safı belli olsun, biz ikinci tura kalacağımıza inanıyoruz ama eğer biz ikinci tura kalamazsak siz yine istediğinize verin. Gelin Türk milletini sigortasız bırakmayın, güvencesiz bırakmayın, HDP ve HÜDA PAR’ın insafına bırakmayın. Seçimlerin belirleyeni Türk milliyetçileri olsun. Türk Milliyetçilerinin cumhurbaşkanı adayı olarak karşınızdayım” ifadeleriyle seslenirken seçmenlerde kendi bütçesiyle Sinan Oğan’a destek olmak için aracını giydiriyor, pankart asıyor ve sosyal medya hesaplarından destek veriyor.

“Türk Milliyetçilerinin cumhurbaşkanı adayı olarak karşınızdayım” diyen ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, “Türk siyasetinde ‘Siyasette Yaşa Takılanlar’ sorunu var. EYT’yi bunlar çözdüler SYT’yi ben çözeceğim” ifadeleri de gündem olmuştu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

Sinan Oğan, "Türk milletini sigortasız bırakmayın, güvencesiz bırakmayın"

Sinan Oğan, "Türk milletini sigortasız bırakmayın, güvencesiz bırakmayın"

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Sinan Oğan, “Türk milletini sigortasız bırakmayın, güvencesiz bırakmayın”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin