Sırakaya, “ 19 Mayıs,  gençlerin geleceğine ışık tutan meşaledir”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sırakaya, “ 19 Mayıs,  gençlerin geleceğine ışık tutan meşaledir”

Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği (GAKATAD)  Başkanı Mezine Sırakaya, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın, Türk Gençliğinin geleceğine ışık tutan bir meşale olduğunu  söyledi.

“Spor, yalnız beden kabiliyeti değil, ahlak ve zekanın gelişmesinde de en büyük unsurdur” diyen Sırakaya, Türk gençliğine yatırım yapmanın ne kadar kutsal ve zaruriyet  olduğunun bilinciyle hareket edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Atatürk bu bayramı gençlere neden gençlere armağan etti? Çünkü güçlü, cesur, zeki, başarılı ve donanımlı gençler gelecek Türkiye’sini inşa edecektir. Türk gençliği geleceğe ışık tutacak, yön verecek ve egemenliğin savunucuları olacaktır. Kurtuluş ateşinin yakıldığı 19 Mayıs, umutların inanca dönüşmesini sağlamış ve gençlerin meşalesi olmuştur. Ülkemizin gücü ve geleceği olan gençlerimizin gelişimine katkı sunarsak,  vizyon ve misyonumuzun varlığına hizmet etmiş oluruz.  Bugünün anlam ve önemini idrak ederek, ülkemiz koşullarında gençlerimize daha çok hizmet etmek, üreten gençliğe daha çok yatırım yapmak zaruridir. Milletimizin istiklalini ve istikbalini taşıyacak olan gençlerimizin bilime, ilime katkı suna bilmesi için önünde ki engelleri aşması ve gerekli materyallere ulaşması sağlanmalıdır. Gelecek kaygısı yaşamayan gençlerin katma değerinin ne kadar çok yüksek olacağını hepimiz biliyoruz. Bundan dolayıdır ki hedef  gençlerin kaygılarını yok etmek olmalıdır.  Başarılarıyla bizleri onurlandırın, göğsümüzü kabartan başarılı spor ve sporcu gençlerimize ayrı ayrı teşekkür etmek isterim.  Spor ve sporcularımızın zaferleri ile ne kadar gurur duysak azdır. Türk Sporuna katkı sağlayan tüm gençlerimize bir taraftar olarak, dernek üyelerimiz adına minnettarız. Her zaman her yerde yanınızda olacağız. Tüm gençlerimizin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, başarıdan başarıya koşan,  siz gençlere minnetimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Gençlere hiçbir zaman umutsuzluğa düşmemelerini ve mücadeleden vazgeçmemelerini söyleyen Başkan Sırakaya, sporun hangi dalında olursa olsun spor yapmalarını ve sporda katkı sunmalarını istedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sırakaya, “ 19 Mayıs,  gençlerin geleceğine ışık tutan meşaledir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin