Sırakaya, “YILMAZER’in zamansız gidişi bizi çok üzdü”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

sivaslilar-dernek-baskaniGaziantep Egeliler Dernek Başkanı Mezine Sırakaya, Gaziantep Sivaslılar Dernek Başkanı Şerafettin Korkmazer’in geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesinden duyduğu derin acıyı kamuoyuyla paylaştı.

Sivas Şarkışla yolunda meydana gelen kazada başkan Şerafettin Korkmazer’in vefat haberini Facebook sayfasından duyan Sırakaya, “Bir an canımdan can kaybettiğimi sandım. Şerafettin abimiz bizim için gerçekten candan öteydi. Çok üzgünüz. Acımızı kelimelerle ifade etmek çok zor! Çok az bir süre önce telefonla konuştuk. En kısa zamanda kahveni içmeye gelirim abi dedim ve oda bana “Yapacak çok işimiz var. Projelerimiz var. İşlerin bitsin çalışalım” dedi. O çalışkan ve dost canlısı bir insandı. Sivaslı kardeşlerimizi Gaziantep’te hakkı ve layıkıyla tanıtıyor ve çalışıyordu. Ailesinin Manisa’da yaşaması bizim ortak noktalarımızdan biriydi. O hem Gaziantep hem Sivas hem de Ege hayranıydı. O iyi bir eğitimciydi zamansız gidişi bizi derinden üzdü. Allah Mekanını cennet eylesin. Allah acılı ailesine sabır versin” dedi.
Sırakaya, Gaziantep Hemşehri Dernekleri Platformu sözcüsü de olan Gaziantep Sivaslılar Derneği Başkanı Şerafettin Korkmazer’in Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda görevli meslektaşlarına, öğrencilerine ve Sivaslılar Dernek üyelerine de başsağlığı dileyerek her zaman birlik ve beraberlik çağrısı yapan tüm Türkiye’yi sağduyuya çağıran abimiz toprağın bol olsun rahat uyu seni unutmayacağız ifadelerini kullandı.

serafettin-korkmazer

Sırakaya, “YILMAZER’in zamansız gidişi bizi çok üzdü”
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sırakaya, “YILMAZER’in zamansız gidişi bizi çok üzdü”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin