ŞIRNAK’TA ÇIKAN ÇATIŞMADA 2 ASKER ŞEHİT OLDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞIRNAK’ın Uludere İlçesi kırsal kesiminde güvenlik güçlerinin düzenlediği hava destekli operasyonda,  güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu.
Çıkan çatışmada Jandarma Kıdemli Üstçavuş Murat Bayram ile jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kurt şehit olurken 4 asker de yaralandı. 10 PKK’lı teröristin öldürüldüğü operasyonda çatışmaların yer yer sürdüğü ve sıcak temasın sağlandığı bildirildi.
Şırnak’ın Uludere İlçesi’nin Irak sınır kesiminde bir grup PKK’lının eylem hazırlığında olduğu istihbaratı yapan güvenlik güçleri, teröristlerin bulunduğu alanı tespit etti. Bugün öğlen saatlerinde Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı’nın sevk ve idaresinde bölgeye hava destekli geniş kapsamlı operasyon düzenlendi. Bölgeye indirilen özel eğitimli birlikler, kalabalık terörist grubu ile sicak temas sağladı.
10 PKK’LI ÖLDÜRÜLDÜ
Dört askerin yaralandığı, iki askerin şehit olduğu çatışmada 10 PKK’lı öldürüldü. Çatışmada, 10 PKK’lı öldürülürken, Jandarma Kıdemli Üstçavuş MURAT BAYRAM ile Uzman Çavuş İBRAHİM KURT şehit oldu, 4 asker de yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Şırnak Asker Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.
Bölgeye sevk edilen takviye birliklerle teröristlerin kaçış noktaları tutulmaya çalışılırken, çatışmanın yer yer sürdüğü belirtildi. Osmaniyeli olan şehit 31 yaşındaki Çavuş İbrahim Kurt’un evli 2 çocuk babası, Erzincan nufusuna kayıtlı şehit Jandarma kıdemli Üstçavuş Murat Bayram’ın da Esra Bayram ile evli çiftin 3 yaşında Berke adında erkek çocukları olduğu bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ŞIRNAK’TA ÇIKAN ÇATIŞMADA 2 ASKER ŞEHİT OLDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin