Sosyal Hizmet çalışanlarına proje hazırlama eğitimi verildi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İpekyolu Kalkınma Ajansı, Teknik Destek Programı kapsamında Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce hazırlanan “Sosyal Hizmet Çalışanları İçin Proje Hazırlama ve Satın Alma Eğitimi Projesi” tamamlandı. Projenin kapanış konuş programında İl Müdürü İsmet Zor şunları kaydetti;

“Müdürlüğümüzde ve müdürlüğümüze bağlı sosyal hizmet kurumlarımızda görev yapan sosyolog, psikolog ve sosyal hizmet uzmanı 25 personelimize beş günlük bir eğitim programı düzenledik. Bu eğitimin üç gününde iç ve dış kaynaklı hibe programlarında proje hazırlama eğitimi, iki gününde ise kamu ihale kanunu ve Avrupa Birliğinin Satın alma usulleri olan Prag kurallarını içeren bir satın alma eğitimi verdik. Bu proje ile Müdürlüğümüzde ve Müdürlüğümüze bağlı kurumlarda görev yapan sosyal hizmet personelimize proje hazırlama, yürütme ve yönetme konusunda yeterlilik kazandırılarak, birey, aile ve toplum refahını artırmak amacıyla dezavantajlı kesimler öncelikli olmak üzere tüm topluma fayda sağlayan nitelikli projelerin geliştirilmesi ve yürütülmesi hedefledik. Proje temelli kurumsal çalışmaların bir sistem haline geldiği günümüzde, çeşitli uluslararası ve ulusal kurumların sağladığı hibe desteklerinden Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar olarak azami derecede faydalanmaya çalışacağız.”

Program sonunda katılımcılara sertifikalarını veren Gaziantep Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmet Zor, katılımcılara başarılar dileyip, projeye sağladığı finansal ve teknik destek için İpekyolu Kalkınma Ajansına teşekkür etti.

Sosyal Hizmet çalışanlarına proje hazırlama eğitimi verildi
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Sosyal Hizmet çalışanlarına proje hazırlama eğitimi verildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin