SPORUN PATRONLARI GAZİANTEP’TE BULUŞUYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SPORUN PATRONLARI GAZİANTEP’TE BULUŞUYORGençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü tarafından iller arasında koordinasyonu sağlamak ve illerdeki spor hizmetlerinin daha verimli hale getirilmesi amacıyla düzenlenecek “Hizmet İçi Eğitim” semineri Gaziantep’te yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü tarafından iller arasında koordinasyonu sağlamak ve illerdeki spor hizmetlerini daha verimli hale getirmek amacıyla Gaziantep’te düzenlenecek “Hizmet İçi Eğitim” seminerine Adana, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri katılacak.

Gaziantep  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Hizmet İçi Eğitim toplantısına 10 ilin müdürlerinin katılacağı belirtilerek, toplantıya Spor Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği daire başkanı Sayın Zübeyt AYDIN’ın da katılacağı ve  Spor Hizmetlerinde “Hukuki alt yapı “ konusunda toplantıya katılan kurum müdürlerinin bilgilendirileceği belirtildi.​

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya ŞAHAN, Hizmet İçi Eğitim bilgilendirme toplantısının Gaziantep’te yapılmasının Gaziantep için bir kazanç olduğunu belirterek, 10 il müdürünü Gazi Kentte ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Şahan; “ Mesleğinde uzman kişilerin bizleri bilgilendirmek için şehrimize gelmeleri gerçekten önemli. Toplantıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, faydalı ve güzel bir toplantı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SPORUN PATRONLARI GAZİANTEP’TE BULUŞUYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin