Suriye’de Kardeşliğin Adı Beşir Derneği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bağışçılarının desteğiyle yardımlarını her geçen gün artıran Beşir Derneği, Suriye’de birlik, kardeşlik ve insani yardım köprüleri kurmayı sürdürüyor. Komşu ülkede yaraların sarılmasına yardımcı olan dernek, bölge halkına yaşadığı acıları bir nebze de olsa unutturmaya çalışıyor
Hayır işlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde insanlara hizmet etmeyi kendisine görev edinen Beşir Derneği, komşu ülke Suriye’de insani yardım faaliyetlerini sürdürüyor. Nerede bir mazlum görse yetişmeye çalışan, yardımına koşan dernek, Suriye’de her gün on binlerce kişinin sıcak yemek ihtiyacını karşılayarak bölge halkının yaşadığı acıları bir nebze de olsa unutturmaya çalışıyor.
Bölgede sürekli çatışmaların yaşanması ve açılan kamplardaki insanların evlerine dönememesi sebebiyle, Suriye bölgesinde yardım ihtiyacı yıl boyunca sürüyor. Bu nedenle bölgede kalıcı bir aşevi ve yardım mağazaları kuran dernek, bölgede yaşayan ve kamplardaki çadırlarda hayata tutunmaya çalışan binlerce sivile, her gün düzenli insani yardım malzemesi ulaştırıyor. 10 bin kişi kapasiteli Cerablus aşevinde bölge halkına her gün iki çeşit sıcak yemek ikram eden Beşir Derneği, verdiği desteği sürdürüyor. Savaşın en büyük mağduru olan çocuklar ise aldıkları hediyelerle yaşadıkları sıkıntıları kısa bir süre de olsa unutmayı başarıyorlar.
Beşir Derneği, günde 200 bin ekmek üretme kapasiteli fırınları ve yine günde toplam 30 bin kap sıcak yemek üretme kapasiteli aşevleriyle Suriyeli savaş mağduru kardeşlerimize savaşın ilk günlerinden bu yana yardımlarda bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Suriye’de Kardeşliğin Adı Beşir Derneği

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin