Survivor Hasan, Royal Halı’nın reklam yüzü oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor Hasan, Royal Halı’nın reklam yüzü olduAr-Ge ve inovasyon alanında halı sektöründe her zaman ilklere imza atan Royal Halı, Eylül ayında yayınlanacak olan yeni reklam filmi için Survivor Hasan ile anlaştı.

Türkiye’nin katma değerli ürünler alanında sektör lideri olan Royal Halı, Eylül ayında yayınlanmaya başlayacak olan yeni reklam filminin çekimlerini tamamladı. Survivor Yarışması’nda ikinci olan Hasan Yalnızoğlu’nun oynadığı Royal Halı’nın yeni reklam filminde hasan bakterilerin rüyasına giriyor. Yeniliklerin öncüsü olan Royal Halı’nın ‘Survivor Hasan’lı yeni reklam filminin oldukça ilgi çekmesi bekleniyor.

2005’te Gaziantep’ ve Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarından NAKSAN Holding bünyesinde faaliyete geçen Royal Halı, kurulduğu günden bu yana Arge ve İnovasyona yatırım yaparak halı sektör

ünde katma değerli ürünlerin lideri oldu. 2009’dan bu yana ‘3 Etkili Halı Projesi’ni tüm ürünlerinde uygulamaya başlayan Royal Halı, 600 çeşit halı üretiyor. İç piyasanın yanı sıra aralarında ABD, Almanya, İtalya, İngiltere, Kanada, Avusturalya ,Suudi Arabistan, Rusya, Ukrayna, Moritanya, Cezayir, Libya, Çin, Hindistan ve Japonya’nın bulunduğu 30’u aşkın ülkeye antibakteriyel halı satan Royal Halı, ‘SigortHalı Projesi’ ile halı sektöründe Türkiye’de ve dünyada yeni bir ilke daha imza attı. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Royal Halı, Beko Basketbol 1. Ligi’ne yükselen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’nın da ana sponsoru oldu.

Survivor Hasan, Royal Halı’nın reklam yüzü oldu
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Survivor Hasan, Royal Halı’nın reklam yüzü oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin