SUZİDİL MS Hastaları için sahnede

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Suzidil Musiki Derneği ve MS Derneği tarafından, MS hastalarına moral ve destek konseri düzenlendi.

Şehitkamil Kültür Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenen konserle, hem hasta ve yakınları moral depoladı, hem de derneğe destek sağlandı. Ahmet Fakı yönetimindeki 50 kişilik dev koro seslendirdiği birbirinden güzel şarkı ve türkülerle dinleyicileri mest etti. Konser öncesinde konuşan Türkiye Multipl Skleroz (MS) Derneği Gaziantep Şube Başkanı  Aylin Akçalı, “Gaziantep Multipl Skleroz (MS) derneği olarak MS hastalarımıza yönelik olarak hasta okulları, hasta eğitim toplantıları ve çeşitli etkinlikler düzenlemekteyiz. MS hastalığı sebebiyle toplumdan uzak kalan MS hastasını sosyal hayata kazandırmak için çalışmaktayız. MS Santral sinir sisteminin yani beynin ve omuriliğin inflamatuar (yangısal) bir hastalığı olan Multipl Skleroz’nin (MS) tedavisi için tıp dünyasının hala çalımları devam etmekte, hastalığın seyrini yavaşlatmak ve etkisini azaltmak için mevcut tedaviler bulunmaktadır” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Ahmet fakı yönetimindeki koro, ilk bölümde rast faslı verdi. İkinci bölümde ise solo şarkılarla gelen davetlilere hoş saatler geçirten solistler büyük alkış aldı. Daha sonra uşşak faslı ile konserine devam eden Suzidil Musiki Derneği korosu, büyük alkış aldı. Konser sonrasında konsere destek olanlara ve yönetmen Ahmet Fakı’ya Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
SUZİDİL MS Hastaları için sahnede

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin