TABUR AİLESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TABUR AİLESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTUGaziantep Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Tabur tarafından Saklı Bahçe Karakedi’de veriler iftar yemeğinde Tabur, Özdemir ve Bozdoğanlar bir araya geldi.

Gaziantep Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ali Tabur tarafından Saklı Bahçe Restoranda verilen iftar yemeğine Tabur, Özdemir ve Bozdoğan aileleri katıldı. Yaklaşık 300 kişilik yemekte bir araya gelen Tabur ailesi iftarı hep birlikte açmanın mutluluğunu yaşadı.  Ali Tabur,  Gaziantep’in önemli ailelerinin bir araya gelerek gerçekleştirmiş olduğu iftar yemeğinde olmaktan mutlu olduğunu belirterek, bu geleneği devam ettirmek istediklerine söyledi. Tabur;11 ayın sultanı Ramazan birlik, dayanışma ve kardeşlik ayıdır. Bizde bu kapsamda bu güzide aileler ile birlikte sıcak atmosferde beraber iftar açmak istedik. Yüce Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Hamdolsun huzur, sükûnet ve barış içerisinde çeşitli nimetlerle iftarımızı açabiliyor ve Ramazan ibadetimizi yapıyoruz. Mübarek Ramazan ayı bütün İslam alemi için birlik ve beraberliğe vesile olsun. Umuyoruz ve diliyoruz ki bu güzel tablo ülkenin bütün coğrafyasına dağılır. Birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz pekişir. Biz büyük bir aileyiz ve bugün burada bu iftar yemeğinde bir araya gelerek sohbet etme fırsatı bulduk. Hamdolsun.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TABUR AİLESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin