TAŞDOĞAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TAŞDOĞAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER2014 yerel seçimlerinde MHP Şehitkâmil Belediye Başkan Adayı olan Mustafa AKDOĞAN, MHP Meclis üyesi adayları ve Şehitkâmil Belediye Meclis Üyesi Durdu ERGİN ve beraberindeki heyet MHP İl Başkanlığına yeni atanan Ali Muhittin Taşdoğan’ı makamında ziyaret etti.

MHP İl Başkanlığı görevine atanan Taşdoğan’ı makamında ziyaret eden Akdoğan ve meclis üyesi adayları hayırlı olsun dileklerini iletti.

MHP Şehitkamil Belediye Başkan adayı olan Mustafa Akdoğan 2014 yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, “yaklaşan genel seçimlerde üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazır” dedi. Yerel seçimlerde MHP oyunu en çok arttıran parti olmuştur diyen Taşdoğan, kendisini ziyarete gelen MHP adaylarına teşekkür ederek, “MHP sıradan bir parti değildir bizler başarı için elimizden ne gelirse yapmaya devam edeceğiz. Yerel seçimlerin hemen ardından yaklaşan genel seçimlere çalışmaya başladık. Genel seçimlerde ekip ve takım ruhu ile başarıya ulaşmak için hep birlikte çalışacağız. Siz bizim neferlerimiz, adaylarımız ve dava arkadaşlarımızsınız. Bu göreve beni layık gördüler bende sizlerin de desteği ile elimden ne geliyorsa yapacağım. Partimizin yararına geçmişe değil geleceğe bakıp iktidara ulaşmak için çok çalışacağız” dedi.

TAŞDOĞAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLERŞehitkamil Belediyesi meclis üyesi seçilen Durdu Ergin’e de başarılar dileyen Taşdoğan, biz inanıyoruz ki seçilen arkadaşlarımız MHP’yi en iyi şekilde temsil edecek ve güzel çalışmalara imza atacaklardır ifadelerini kullandı.

TAŞDOĞAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TAŞDOĞAN’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin