Taşdoğan, “Hep birlikte mücadele zamanı gelmiştir”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Gaziantep İl Başkanı Doç.Dr.A.Muhittin Taşdoğan; Gaziantep’in Eğitim başta olmak üzere sağlık vb. alanlarda çok ciddi sorunlarının olduğunu, bu sorunların çözümü için tüm Gaziantep’in kurtuluş mücadelesinde ki  ruhu ortaya koyması gerektiğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Muhittin Taşdoğan Gaziantep’in eğitimden sonra en ciddi sorununun Madde Bağımlılığı olduğunu belirtti.

Taşdoğan, “Gaziantep’in ancak uzun vadede çözümlenebilecek ciddi bir eğitim sorunu vardır. Akademik başarıda son sıralardayız. Bu durum bir çok alanda şehrimizi geriye götürmektedir. Şehrimizin kısa vade içerisinde çözülmesi gereken en büyük sorunu ise uyuşturucu ve madde bağımlılığı sorunudur. Üzülerek söylemek istiyorum ki uyuşturucu ve madde bağımlılığı konusunda Büyükşehirler arasında  İstanbul’dan sonra ikinci sıradayız. Gaziantep’te uyuşturucu kullanma yaşı maalesef ki onikiye inmiştir. 13 Yaşın ortaokul çocuğu olduğu düşünüldüğünde bu çok vahim bir tablodur. Gaziantep’in bu sorunları ile mücadele etmek için top yekün hareket etmemiz gerekiyor. Bu topyekün hareket edebilme Gaziantep’in kurtuluş savaşında verdiği mücadele ruhunda vardır. Bu tür sorunlarımız ile mücadele ederken başarı için topyekun hareket etmeliyiz.

“EVET DİYEN DE HAYIR DİYENDE BİZİM VATANDAŞIMIZDIR”

Evet cephesi diye bir şey yoktur. Biz hiçbir cephenin taraftarı değiliz, biz Türk Milliyetçisiyiz. Ülkemizi adı ne olursa olsun şucu, bucu diyerek bölme konusunda hassasiyetimiz vardır. Bu nedenle biz Evet’çi veya Hayır’cı tabirlerini kutuplaşma anlamında kabul etmiyoruz. Evet diyen de Hayır diyen de bizim kıymetli insanımızdır. Referandum süreci bir nevi milletin hakemliğine başvurma sürecidir. 16 Nisan’da yapılmış ve neticelenmiştir. Bunu siyasi parti seçimi, genel başkanlık seçimi gibi bir adaylık yarışı gibi gösterip ülkeyi kutuplaştırmak doğru değildir. Milletimizin önüne hangi sistemle yönetilmek istediğine dair bir referandum yapılmış ve milletimiz 50+1’ le Cumhurbaşkanlı Hükümet Sistemi ile yönetilmek istediğini söylemiştir. Bunun için parti oylarını irdelemek, farklı anlamlar çıkarmak bizim açımızdan uyğun değildir. MHP’nin kaderi şu anda Türk Milletinin içinde bulunduğu durum ile aynıdır. Ülkemizi kuşatanlar, ülkemizi bölüp parçalamak isteyenler  önce MHP’yi yok etmeleri gerektiğini biliyorlar. Bunun için de MHP üzerinde ciddi bir algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar. MHP tüm bu oyunları bertaraf edecek güç ve deneyime sahiptir.

MHP KRİZ ÜRETEN BİR SİSTEMİN DEĞİŞİMİNE KATKIDA BULUNMUŞTUR

MHP tüm teşkilatları ile evet için çalışmıştır. Sonuç milli iradeye yansımıştır. MHP’nin katkısıyla referandum şekillenmiş ve neticelenmiştir. Referandum sonucunda milletimizin hakemliği neticesinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kabul edilmiştir. Bundan sonra acele etmeden uygun bir şekilde ülkemiz yeni sisteme hazırlanacaktır. MHP kriz üreten bir sistemin değişimine katkıda bulunmuştur”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Taşdoğan, “Hep birlikte mücadele zamanı gelmiştir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin