Taşdoğan, kaza yerinde incelemelerde bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
TBMM’nin 1 Ekim’e kadar tatil olmasını fırsat bilen MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, ziyaretlerine ve gezilere devam ediyor. Taşdoğan, gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında Fırat Nehri’nde 2 kardeşin boğulduğu haberini alır almaz soluğu acılı ailenin yanında aldı. Ailenin acısına ortak olan Taşdoğan,  yetkililerden de olay hakkında bilgi aldı.
MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, seçim öncesi verdiği sözü tutmaya devam ediyor. Milletvekili seçildikten sonra da ziyaretlerinin devam edeceğinin sözünü veren Taşdoğan dur durak bilmiyor. Taşdoğan, ilçe ilçe gezerek parti ilçe teşkilatlarını, kaymakamlıkları, belediye başkanlıklarını, STK’ları ve esnafı ziyaret ediyor.
AİLENİN ACISINI PAYLAŞTI
 Nizip’teki programına devam ederken Fırat Nehri’nde iki kardeşin boğulduğu haberini alan MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, Nizip’teki programına ara vererek hemen olayın yaşandığı Karkamış’a geçti. Karkamış’ta aile bireylerinin acısını paylaşan Taşdoğan, yaşanan olay hakkında görevlilerden bilgi aldı. İki kardeşten birinin cansız bedenine ulaşıldığı diğerinin ise arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği olay hakkında yetkililerden bilgi alan Taşdoğan ailenin acısını paylaştı.
TAŞDOĞAN’DAN NİZİP’E ÇIKARMA
TBMM’nin tatile girmesiyle soluğu Gaziantep’te alan MHP Milletvekili Muhittin Taşdoğan, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Programına ilk olarak Nizip’e giderek başlayan Taşdoğan, İlçe Başkanlığında partililerle bir araya geldi. Taşdoğan daha sonra Nizip Kaymakamı’nı ve Nizip Belediye Başkanı’nı ziyaret etti. Kaymakam ve Belediye Başkanı ziyaretlerinin ardından Nizip Devlet Hastanesi’ne geçen Taşdoğan, burada Başhekimi ziyaret ederek hastane hakkında bilgi aldı. Nizip’teki temaslarını tamamlayan MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan, daha sonra Karkamışa’a geçerek burada da partililerle bir araya geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Taşdoğan, kaza yerinde incelemelerde bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin