Taşdoğan, “Ölüm Yolu, Hayat Yolu olacak”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin TAŞDOĞAN tarafından, trafik kazalarına dikkat çekilerek gündeme getirilen, Gaziantep-Nurdağı arasındaki yol 2020 yatırım bütçesine alındı.

TAŞDOĞAN’ ın “Ölüm yolu” olarak nitelendirdiği, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdiği, birçok kez TBMM de gündeme taşıdığı en son olarak, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu‘ nu ziyaret ederek takibini yaptığı, Gaziantep-Nurdağı ölüm yolu, en sonunda 2020 yılı yatırım bütçesinde alındı.

MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan; sevincini ifade etti. Taşdoğan; Yatırım bütçesine alınması ile birlikte ölüm yolu olarak nitelendirdiğimiz Gaziantep-Nurdağı yolu hayat yoluna dönüşecektir. Birçok köy yoluna bağlantılı olan bu yolu umutla bekleyen vatandaşlarımıza müjde olarak verebiliriz.

Birçok kez dile getirdiğimiz bu yol, o bölgeden seyahat eden vatandaşlarımızın korkulu rüyası olmuştu. Bu yolla birlikte, Artık korkular son bulacak Sadece Gaziantep-Nurdağı arası kısalmayacak, İslahiye Hatay, İskenderun istikametine giden gidecek vatandaşlarımızın da yolları kısalmış olacak, dedi.

Taşdoğan, "Ölüm Yolu, Hayat Yolu olacak"

TAŞDOĞAN ayrıca; Bu yolun yatırım bütçesine alınmasında emekleri ve gayretleri olan başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Bakanlarımıza, Sayın Valimiz Davut Gül’e, Bölge Milletvekillerimize ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e teşekkür ederim.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Taşdoğan, “Ölüm Yolu, Hayat Yolu olacak”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin