Taşdoğan, “Türk Tabipler Birliği terör sevici bir grubun odağı haline gelmiştir”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan, MHP İl Binası toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında; Türk Tabipler Birliğinin Zeytin Dalı Harekâtı’nı kastederek ‘Savaş bir halk sağlığı sorunudur ‘ sözlerine sert tepki gösterdi.

Taşdoğan, Türk Tabipler Birliğinin terör sevici bir grubun odağı haline geldiğini belirterek, bu birliğe üye olma zorunluluğu getiren 6023 sayılı Türk Tabipler Birliği Kanununda acilen değişik yapılması gerektiğini belirtti.

Taşdoğan konuşmasında; “Adının başında Türk ibaresi bulunan ve Türklükle yakından uzaktan alakası olmayan, bölge halkını zulümden kurtarmak için düzenlenen ‘Zeytin Dalı Harekatı’nı kastederek “Savaş bir halk sağlığı sorunudur” diyen Türk Tabipler Birliği ile ilgilidir. Zaten uzun yıllardır tabiplikle de alakalarını kesmişlerdi. Terör sevici bir grubun odağı haline gelmişlerdi. Bu birliğin kanunun 7. Maddesinde ‘Bir tabip odası sınırları içinde sanatını serbest olarak icra eden tabipler bir ay içinde o il veya bölge tabip odasına üye olmak ve üyelik görevlerini yerine getirmekle yükümlüdürler’ demektedir. Yani bu madde kamu çalışanları dışında kalan özel şirketlerde, muayenehanelerde ve özel hastanelerde doktorluk yapan birçok hekimi Tabipler Birliği’ne üye olmaya zorlamaktadır. Birçok doktor arkadaşımız kuruluş amacından saparak terör örgütlerinin taşeronu haline gelen bu birliğe üye olmak istememekte ya da üyelikten ayrılmak istemektedir. Fakat Resmi Gazete’de yıllar önce yayınlanarak yürürlüğe giren 6023 sayılı Türk Tabipler Birliği Kanunu’nun 7. maddesinden dolayı üyelikten ayrılamamakta, üye olmak zorunda kalmaktadır. Bu madde biran önce değiştirilmelidir. Gereken adımlar atılmalı ve yazışmalar yapılmalı, doktorlar terörün yandaşçısı olan bu birliğe üye olma zorunluluğundan kurtarılmalıdır. İsteyen üyelerde istifa edebilmelidir. Bu madde kalktıktan sonra Özgürlük adı altında terörün eteğinin altına saklananlar yine bu birliğe üye olmaya devam edebilir ya da üyelikten istifa etmeyebilir. O onların vatan hainlik tercihidir. Türk milleti bu acizleri affetmeyecek ve gerektiğinde cevabını verecektir” ifadelerini kullandı.

Taşdoğan konuşmasına MHP Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ’nin şu sözleriyle devam etti.

‘’Zeytin Dalı Harekâtı millî güvenliğimizi temin için planlanmıştır. Türkiye’nin meşru müdafaa hakkının gereğidir. Harama karşı helalin duruşudur. Zeytin Dalı Harekâtı caniler ve cehalete karşı cesaretin duruşudur. Zeytin Dalı harekâtı tarihi önemde, vazgeçilmez değerdedir.’’

İstikameti ‘’kızılelma’’ olanlar ne mutlu size, ne mutlu Türküm diyene.

Taşdoğan, “Türk Tabipler Birliği terör sevici bir grubun odağı haline gelmiştir”

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Taşdoğan, “Türk Tabipler Birliği terör sevici bir grubun odağı haline gelmiştir”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin