Taşdoğan, “Yine yüreğimiz yandı, yine ocaklarımıza ateşler düştü”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, İstanbul Beşiktaş’taki terör saldırısını lanetledi.

Taşdoğan, yaptığı açıklamada, 1948 yılının 10 Aralık günü toplanan Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Komisyonu bugünü Dünya İnsan Hakları Günü olarak ilan ettiğini belirterek, yıllardır bugüne süslü söylemleriyle renk katan his yoksulu güçlerin, her zaman olduğu gibi besledikleri insanlık müsveddelerini yine üzerimize saldıklarını söyledi.

Ölüm saçan kalleş terör örgütünün bir kez daha çirkin yüzünü gösterdiğini belirten Taşdoğan, birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Saldırıda şehit olan 44 polis ve vatandaşımıza Allah’tan rahmet dileyen Taşdoğan, yakınlarına ve Türk Milleti’ne başsağlığı dileğinde bulundu. Yaralılara acil şifa dileyen MHP İl Başkanı Taşdoğan, duygularını şöyle dile getirdi:
“1948 yılının 10 Aralık günü toplanan Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Komisyonu bu günü Dünya İnsan Hakları Günü olarak ilan etmişti. Yıllardır bu güne süslü söylemleriyle renk katan his yoksulu güçler, her zaman olduğu gibi besledikleri insanlık müsveddelerini yine üzerimize saldılar. Yine yüreğimiz yandı, yine ocaklarımıza ateşler düştü. Fakat bilemedikleri husus şehitlik makamının manasına varmış bir milletin yıldırılamayacağıydı. Şimdi süslü sözlerle insan kelimesini ağzına sakız yapan ölü sevicilere karşı birlik olma zamanıdır. Boşa geçirecek zamanımız yoktur. Şimdi harekete geçmenin, içerdeki ve dışardaki düşmanlara haddini bildirecek çalışmaların yapılma zamanıdır. Şimdi ilerleme zamanıdır. Bilinmesi gereken bir şey vardır ki Türk milleti, acıyı her zaman yaşar ama hiçbir zaman korkuyu yaşamaz. Türk milleti doğduğundan beri, ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’, ‘Vatan sana canım feda’ demiştir. Onun için Türk Milleti’ne diz çöktürmek isteyen, korku oluşturmak isteyen hiçbir güç başarılı olamayacaktır.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Taşdoğan, “Yine yüreğimiz yandı, yine ocaklarımıza ateşler düştü”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin