TATLI REKABET FİYATLARA YANSIDI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TATLI REKABET FİYATLARA YANSIDIİpekyolu PERDER Başkanı ve Cergibozanlar Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Cergibozan Ramazan ayının gelmesi ile birlikte gıda tüketiminde yoğun bir artış olduğunu, perakende sektöründe oluşan tatlı rekabet ile vatandaşların rahat bir Ramazan geçireceklerini söyledi.

İpekyolu PERDER Başkanı ve Cergibozanlar Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Cergibozan bazı kesimlerin Ramazan fırsatçılığı yaptığını vurgulayarak PERDER olarak sağladıkları fiyat avantajları ile bunun önüne geçmeye çalıştıklarını söyledi. Cergibozan; “ Ramazan ayının yaz sezonuna denk gelmesi nedeniyle sebze ve meyvede zaten bir bolluk yaşanıyor. Ayrıca Türkiye’de üretilen kırmızı mercimek-pirinç gibi bakliyat rekoltelerinin yüksek olması vatandaşlarımız açısından ramazan ayının daha rahat geçmesini sağlayacaktır.

TATLI REKABET FİYATLARA YANSIDI

VATANDAŞLARIMIZ UYANIK OLSUN

Türkiye’de yaşanan siyasi istikrar sonucunda ekonomik istikrar kendini göstermektedir. Ekonomik istikrar fiyatlarda da istikrar sağlıyor. Bizim tüm bu önlemlerimize rağmen fırsatçılık yapıp, vatandaşın cebindeki üç kuruş paraya göz dikenlere karşı vatandaşlarımız uyanık olsunlar. Aldıkları ürünlerin fiyatlarına, son kullanma tarihlerine mutlaka baksınlar, alışverişlerini bilinçli bir şekilde yapsınlar. Her yıl Ramazan ayının yaklaştığı günlerde gıdaya zam geleceğine ilişkin haberler fırsatçılara zemin hazırlamasına rağmen biz bunu vatandaşımızın lehine çevirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

KALİTELİ PERSONEL İLE KALİTELİ HİZMET

Cergibozanlar Marketler Zinciri Ramazan ayında da müşterilerine güler yüzlü ve uygun fiyatlarla hizmet vermeye devam edecektir. Mağazalarımızın dizaynı müşterilerimizin rahat bir şekilde alışveriş yapması için dekore edilmiştir. Ayrıca sunduğumuz servis hizmetleri ile bu yaz günlerinde müşterilerimizi bir nebze olsun rahatlatmayı hedefliyoruz. Alışveriş yapan müşterilerimizin rahat ve huzurlu alışveriş yapabilmelerini sağlayabilmek için kaliteli personel seçiyoruz ve bunu da bu konuda uzman kurumlar aracılığı ile sağlıyoruz. Kaliteli hizmet için kaliteli personele ihtiyaç olduğunu biliyoruz ve bu doğrultuda yolumuza devam ediyoruz.

TATLI REKABET FİYATLARA YANSIDIREKABET FİYATLARI ÇOK DÜŞÜRDÜ

Vatandaşlarımız yine de fiyatların biraz yüksek olduğundan bahsediyorlar. Ben fiyatların gerçekten yüksek olduğuna katılmıyorum. Ben şunu söylemek istiyorum, bizim şu an perakende sattığımız fiyatlar üzerinden tekrar toptan malzeme alımı yapamıyoruz. Biz haftalık olarak dünyanın ürünü satıyoruz ancak yerine aynı fiyatlardan yenisini koyamıyoruz. Gaziantep’te hizmet veren yerel marketler gerçekten çok büyük fedakârlıklar ile çalışıyorlar. Fiyatların yüksek olmasını bırakın, ciddi anlamda bir rekabet söz konusu ve fiyatlar adeta dip seviyede şu an. Türkiye şu anda her yönüyle çok ivme kaydetmiş durumda. Ben yurtdışında seyahatlerde bulunuyorum ve Türkiye’nin yakalamış olduğu istikrarı çok daha net görebiliyorum. Çoğu ülkede ciddi manada krizler var, çoğu işyeri kapalı ve işsizlik ciddi rakamlara ulaşmış durumda. Önümüzdeki süreçte Türkiye ekonomisinin çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

RAMAZAN AYINDA İSRAFTAN KAÇINALIM

Ramazanda yemek menüleri daha çok ön plana çıkıyor. Restoranlar, lokantalar çok kalabalık, ben sadece şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Ramazan ayı rahmet ayıdır, insanların nefislerini köreltme ayıdır. Ben çok israf yapıldığını düşünüyorum. İnsanların biraz daha dengeli beslenmelerini ve israftan kaçınmalarını tavsiye ediyorum.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu olarak oluşturacağımız bölgesel güç ile vatandaşlarımızı büyük marketlerin kölesi olmaktan kurtarmaya çalışıyoruz. Sonuç itibariyle bu sektörde çalışanlar, hizmet alanlar, yöneticiler hepimiz bir şekilde bir şeyler kazanmak zorundayız. Ben Gazianteplilerin bölgesel anlamda perakende sektörüne göstermiş oldukları ilgi ve alaka ile milliyetçilik duygularından çok memnunum. Tüm Gazianteplilerin ve Müslüman âleminin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
TATLI REKABET FİYATLARA YANSIDI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin